27 Feb kl. 00.27

Calvin Klein Slides

* Adlinks
S H O P :
 
Jag klickade precis hem ett par svarta Calvin Klein sandaler. Jag ville egentligen ha dom i vit för dom är egentligen mycket finare men jag kunde se det framför mig hur dom kommer att se ut med tiden , så nej tack. Vita skor i allmänt blir så fula och ofräscha snabbt så det fick bli dom svarta, som är ett säkert kort. Jag fynda dom på Bubbleroom för 300 kr. 
 
Ni hittar båda ovanför. 
 
 
FASHION CRAVINGS
26 Feb kl. 15.00

50 saker att vara tacksam över

 
H A K U N A M A T A T A
❝ - DET FINNS INGA BEKYMMER. ❞
 
Det finns många saker i livet att vara tacksam över. Enkla saker som vi inte tänker på som att: komma hem och bädda ner sig i sin varma säng efter en hård dag på jobbet. Få en kram från sitt barn eller man. Att kunna ta ett varmt bubbel bad eller dricka en kopp av ditt favorit te.  Små vardags saker som vi oftast inte uppskattar eftersom vi är för upptagna med allt annat. Jag är tacksam över otroligt mycket. Och här är några saker som jag tycker att vi alla borde vara tacksamma över. ♥
 
. . . . . . . . 
 
1. Egentid.
2. Semester.
3. Din hälsa.
4. Gamla låtar.
5. Din hund. För deras villkorlösa kärlek. 
6. Att kunna titta tillbaka på gamla bilder som får dig att le. 
7. Att du lever.
8. Ditt hem.
9. Rent vatten.
10. Familj.
11. Ett gott skratt.
12. Mysiga helger.
13. Förmågan att kunna förlåta.
14. Bästa vänner.
15. Internet.
16. Ditt jobb.
17. En varm kopp av ditt favorit kaffe /te.
18. Doftljus.
19. Utbilning.
20. Din frihet. 
 
. . . . 
 
21. En god natts sömn.
22. Snooze knappen på din iphone.
23. Din partner.
24. Att kunna älska. 
25. Varma bubbelbad.
26. Google. Vad hade vi seriöst gjort!
27. Elektricitet.
28. Din förflutna - utan den hade du nog inte varit den du är idag.
29. Din säng.
30. Mammas / Pappas matlagning.
31. Att kunna vara tillsammans med vem man vill.
32. Din favorit mat.
33. Mysiga söndagar.
34. Rosor.
35. Sex med den man älskar.
36. Familjemiddagar med hela tjocka släkten.
37. Friheten att kunna vara dig själv.
38. Soliga dagar, soluppgångar och solnedgångar.
39. Teknik.
40. Förmågan att kunna gråta.
41. Att bli älskad.
42. Hemleverans.
43. Bloggar.
44. Förändringar.
45. Barn
46. Att känna sig säker.
47. Syskon
48. Din favorit rätt.
49. Din Man.
50. Att kunna le.
 
 
MOODBOARD THANKFUL.
 
LIFESTYLE
26 Feb kl. 10.46

On my ebay #1

 
SHOP ON MY EBAY :
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 
. . . . 
 
Många av er har länge önskat att jag skulle komma med nya ebay tips. Så jag tänkte göra mitt bästa för att varje vecka tipsa om olika Ebay fynd,  för visst är Ebay en dold guldgruva ? Det finns SÅ himla mycket fint att hitta !  Så här kommer veckans "on my ebay" inlägg. Ni hittar alla sakerna i länkarna ovanför. 
 
 
 
Gilla detta inlägg om ni tyckte om det & vill ha fler ebay tips ♥
 
LIFESTYLE, ON MY EBAY
23 Feb kl. 22.20

Most wanted on my beauty radar

* Adlinks
S H O P :  
Beautyblender | Lancôme ögonpennaLancôme ros puderLancôme Juicy Shaker
Starskin läpp mask | Nügg läpp mask | By Terry baume de rose | L'oreal ansikts rengöring
 
. . . . .
 
Inför våren har de flesta märken lanserat massor med nyheter,  jag älskar Lancômes puder i form av en vacker ros och Lóreal's nya hudvård serie som består av 5 olika rengörings produkter som ska hjälpa dig hålla ditt ansikte rent. Det som gör det hela intressant är att produkterna innehåller ros och jasmin extrakt och är speciellt framtagna för  torr och känslig hud.
 
 
BEAUTY
23 Feb kl. 18.23

9 tips att tänka på när du köper designer väska

 
MIN FÖRSTA DESIGNER VÄSKA. 
LOUIS VUITTON NEVERFULL MONOGRAM MM 
. . . 
 
I många år drömde jag om en Louis Vuitton Neverfull väska. Det var i början av år 2007 jag fick syn på den för första gången. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet för ända sedan den dagen kunde jag aldrig glömma bort den.  Åren gick och jag tänkte inte så mycket på det - men jag ville fortfarande ha väskan. Jag kom till den punkten där jag jag insåg hur mycket jag ville ha väskan , trots att några år hade gått var min längtan efter en Neverfull större än någonsin. Så jag bestämde mig för att köpa väskan, och börja spara. 
 
Min första Louis Vuitton väska köpte inte jag själv, jag fick den av min man i julklapp. Och visst var jag otroligt tacksam och framförallt glad över min första Louis Vuitton väska men innerst inne kändes det inte så bra. Varför ? För jag ville köpa den själv. Men jag släppte det och fortsatte spara ihop pengar till en annan Neverfull väska , efter några månader hade jag sparat ihop till min nya väska och lite till. När jag sedan var tillbaka i samma butik för att köpa min andra Louis Vuitton väska var känslan obeskrivlig, att dra sitt kort med sitt namn på och betala det själv , kändes SÅ himla bra även om priset fortfarande sved lite. Det var en lyckorus på en helt annan nivå, jag tror ni som har varit och köpt en väska personligen vet vad jag pratar om. 
 
Att köpa en designer väska är inte vilken sak som helst, det är en investering man gör.  Man ska vara säker på vad det är man vill ha och varför. Meningen är att man ska kunna ha den i många många år.  Det krävs planering och framförallt spara pengar om man nu inte har en kassa fylld med pengar. Jag tänkte dela med mig några av mina tips hur jag har gått tillväga när jag har planerat mina väskköp.
 
. . . .
 
 Bestäm dig för en väska
Först måste du bestämma dig för vilken väska du vill ha. Vi har alla olika stilar, kroppstyper och livsstilar , det som passar någon annan kanske inte passar dig. När du väl har bestämt dig för vilken väska du vill köpa måste du också vara helt säker på det är en väska som passar dig och din livstil så att du sedan slipper ångra dig. Impuls köp är inget man ska göra när det kommer till dyra designerväskor. 
 
Välj modell
Välj en klassisk modell som du kan använda idag och 10 år framåt, välj inte en modell som är säsongens nyhet. Gå inte efter årets "it" väska för varje år är ändå olika, det som är super trendigt och inne idag kanske inte är lika populärt om 6 månader eller 2 år. Satsa på en klassiker hur tråkigt det än låter.  Varje modehus har sina klassiska modeller som trots flera år gamla fortfarande är lika inne idag som för 20 år sen ! Ett exempel är min Louis Vuitton Neverfull som har funnits ända sedan 2007 , den är 10 år och trots det är den lika populär idag som då. En annan sak att tänka på är väskans färg. Gå efter en färg som passar till allt och som du kan kombinera till olika outfits. 
 
•  Research
Precis som när du planerar en resa eller köper en ny dator är det viktigt att läsa recensioner och hitta så mycket information du kan om väskan du ska köpa. Samla på dig så mycket information som möjligt. Kolla in bloggare och Youtubers , är det en känd modell du är ute efter lär du hittar massor med information om den. Låt dig inte luras av vackra Instagram och We heart it bilder, titta på videos också. Videos visar så mycket mer än en bild. För att inte tala om hur bilder i många fall kan vara otroligt vilseledande. Om du har möjlighet är det en stor fördel att ha sett och känt på väskan "live" innan du köper den. Så har du nära till butiken gå dit och titta. 
 
 
MIN BASIC STICKA TILL ICA & HANDLA VÄSKA FRÅN KARL LAGERFELD.
 
. . . . 
 
Priser
Det är ingen hemlighet att en designerväska kan kosta flera tusenlappar. Men det är också en underbar accessoar som du kommer att ha i flera år i visa fall hela livet ! Många har starka åsikter om designerväskor men kom ihåg att det är dina pengar och du gör vad du vill med dom ! Det är enbart du som avgör om du tycker väskan är värt priset eller inte.
 
När det kommer till designerväskor är det inte alltid lätt att hitta priser. De flesta vill inte prata om priser av olika anledningar, vilket jag förstår men tycker är tråkigt att det ska vara så. Jag menar hur svårt kan det vara att ta reda på ett pris ?  När jag höll på att spara inför min LV väska var det nästa omöjligt att hitta några priser. Jag hade kunnat sitta och gissa hur länge som helst men vem orkar det ! Så jag gick in på brittiska Louis Vuitton hemsidan och kollade priserna där och gick sedan efter det. Men eftersom jag ville vara säker tog jag det ett steg längre och ringde till butiken i Köpenhamn där jag planerade att göra mitt köp för att vara helt säker. Och det visade sig vara att jag inte var så långt borta från det riktiga priset, tror det skilde 1000 kronor än de priset jag hade sett på sidan.
 
Stressa inte ! 
Om det är en väska som du har tänkt på i år och dar och du fortfarande inte efter 1 år har släppt det så kan man nog säga att du är ganska säker. Men om du av någon anledning fortfarande tvekar även om det bara är lite så tycker jag att du ska vänta. Stressa aldrig fram ett köp och köp aldrig en väska som du inte riktigt är säker på. När du köper din väska ska du vara 110% säker och nöjd.
 
•  Välj en väska i bra material
Allt som är dyrt är inte nödvändigtvis av bästa kvalité. Det är ingen nyhet att de flesta designerväskor görs i ömtåliga material som t.e.x koskinn, lammskin och mocka. Materialer som lätt kan skadas , skrapas eller missfärgas. Jag vet att många tänker inte på detta när dom köper designerväskor, jag gjorde inte det när jag fick min första väska.  Man vill ju kunna använda sin väska utan att vara rädd för att skada den. Nu säger jag inte att man inte ska behandla sina väskor varsamt för det ska man göra oavsett. 
 
Våga köpa Vintage / begagnad.
Det spelar ingen roll vad anledningen nu kan vara, skäms inte för att köpa vintage/ begagnade väskor. Deras värde är fortfarande det samma ! Om man letar så kan man hitta riktigt snygga begagnade väskor till fynd pris. Det finns gott om hemsidor, så som The brown paper bag , Affordable Luxury , Ebay och Tradera där många väskor säljs. Personligen så skulle jag aldrig våga köpa en designer väska från Tradera då många lägger upp falska väskor och kommer undan med det ! Tyvärr så cirkulerar det en hel del kopior på nätet så be alltid om äkthetsbevis och kvitto om det går om du nu köper en begagnad väska och se till att väskan går att lämna tillbaka om den nu skulle visa sig vara en kopia. Även påsar , kvitton och andra detaljer förfalskas och säljs med kopiorna. Om du har originalbutiken i din hemstad bör du be att få väskan verifierad där för att vara säker. Personalen är ofta väldig hjälpsam eftersom modehusen själva skyr kopior och vill få dem bort från andrahandsmarknaden. Köp inte heller från vilken sida som helst, ska du köpa en begagnad väska se till att göra den från en pålitlig hemsida och kolla gärna upp hemsidans omdöme också.  
 
. . . . . 
 
 • Jämför priser bland olika hemsidor / butik
Nya Louis Vuitton och Chanel väskor är något som endast går att köpa i deras butiker. Dom säljer inte sina väskor på nätet så som Gucci, Valentino, Givenchy eller Saint Laurent. Beroende på vilken designerväska du vill köpa kan du alltid jämföra priser på nätet, idag finns det många hemsidor som enbart säljer dyra modehus. LuisaViaRoma , MyTheresa , Net a Porter och Farfetch är en av dom. Farfetch ger  t.e.x 10% på din första order när du anmäler dig till deras nyhetsbrev vilket innebär att du förmodligen kan du spara flera kronor på att köpa väskan via nätet jämfört med i butik. Det som också är bra att vid speciella tillfällen så har dom grymma erbjudanden man kan utnyttja som t.e.x Black Friday. Givetvis är det inte lika kul att köpa sin väska på nätet jämfört med i butiken men det positiva är att du kan spara en hel del pengar på det. Och det är väl ganska bra eller ?
 
• Spara !
När du väl har bestämt dig för din drömväska är det dags för att börja spara. Jag är en killer på att spara. (ska skriva ett separat inlägg om det en annan dag ). Alla har inte möjligheten att lägga 15.000 på en väska bara sådär. Alla har olika jobb, olika liv, visa har det lite svårare än andra.  Men alla kan ! Om du är något som mig som har garderober och skåp fyllda med massor med kläder, skor ,väskor, accessoarer och annat som du inte använder , så sitter du på en liten guldgruva. När jag väl tog mig i kragen och sålde allt jag kunde få tag på hade jag plötsligt tjänat ihop en månadslön på 3 veckor. Det man tror är skit visade sig vara något som alla andra ville ha. Så sälj av och spara vart enda krona. Öppna ett kostnadsfritt sparkonto och döp den gärna efter din drömväska. 
 
Men det räcker inte bara med att spara undvik alla onödiga köp och då menar jag allt. 100 kronor på en crop topp, 60 på en kjol, 50 på en latte och 20 kr på ett nagellack blir mycket i längden om man håller på sådär varje månad och plötsligt utan att man tänker på det så har man slösat 1000 kronor. Pengar som man istället kunde ha lagt på sparkontot och som man har slösat på saker man egentligen inte behöver som man redan har. För att spara krävs det en aning disciplin och självkontroll. För visst är det lätt att bli frestad av att slösa dom när man ser annat fint ? Den enda gången du tar ut pengarna är då du står i butiken vid kassan redo att dra ditt kort.
 
Jösses vad detta inlägget blev alldeles för långt men jag hoppas jag har fått med allt. Detta är mina bästa tips och jag hoppas det hjälper någon som planerar att köpa sin första designer väska.  Om ni har några frågor så får ni gärna ställa dom !
 
Gilla detta inlägg om ni vill ha fler väskinlägg som denna. ♥
 
. . . 
 
 
MIN ALLRA FÖRSTA LV KÖP. 
LOUIS VUITTON NEVERFULL DAMIER AZUR.
 
LIFESTYLE
20 Feb kl. 22.07

Little finds i love right now #2

* Adlinks
 
  S H O P :
YSL väska | Louis Vuitton box | Adidas Tubular Shadow | Balenciaga armband
 Smeg vattenkokareLancôme puder
 
. . . . . 
 
Så mycket fint inte sant ? Våren börjar nästa vecka så ville jag dela med mig några av mina wanties just nu. Jag menar har ni sett Lancômes nya kollektion "Absolutely Rôse" ? I Lancômes vårkollektion hittar vi bland annat en vacker puder i form av en ros inspirerat av 50-talets franska löspuder. 
 
Adidas har släppt nya sneakers som är ganska lik deras Yeezy sneakers. Om jag ska välja ett par sneakers som jag ska ha på mina fötter till våren så väljer jag Adidas Tubular shadow. Så himla snygga. 
 
 
FASHION CRAVINGS, INTERIOR, LIFESTYLE
19 Feb kl. 16.39

Back in the City

Hellow my fellow strangers ! Jag är tillbaka efter ett par dagars semester i Serbien, det var så jäkla skönt att komma bort från Malmö och bytta miljö för omväxling. Jag har verkligen bara slappnat av och inte gjort så mycket under dom dagarna vi var borta , när vi kom till Serbien hade snön försvunnit bara några dagar innan vi kom så jag var sjukt besviken. En sak som inte gjorde oss besvikna var definitivt kylan ! Det var SÅ kallt vid visa tillfällen att man fick ont i huvudet av kylan. Även om det inte finns mycket att göra i Serbien speciellt om man är ute på landet så är det så himla mysigt. Om kvällarna när man gick ut på gatan så kände man bara lukten av brasor och bränt ved. Jag älskar den lukten.
 
. . . 
 
På tal om andra grejer jag såg att några av er hade skrivit tips på önskeinlägg   - det tyckte jag var roligt ! Så skulle inte ni kunna ta er några minuter och lämna fler förslag på önskeinlägg, vad ni vill läsa om eller se mer av ?  Kanske något ni saknar ? Berätta gärna ! ♥ 
 
 
 
NOTHING BUT RELAX
 
 
. . . .
 
 
Jag saknar sommaren för att kunna ta massor med ljusa bilder i vackra färger, vilken tur att vi nu går mot ljusare tider och snart är det åtminstone vår !  
LIFESTYLE
14 Feb kl. 10.31

Kärlek

. . ♥ . .  
 
 Kärlek är inte att sova eller ha sex tillsammans.... 
Kärlek är empati, omsorg, respekt, trohet, att sakna sin partner, rädslan att förlora den, tid för och med varandra, tankar om den du älskar när ni inte är tillsammans och de små kärleksfulla handlingarna varje dag.
Kärlek är nånting man får och måste vårda för att få behålla !
 
LIFESTYLE, RELATIONSHIPS & LOVE
13 Feb kl. 22.17

Love Letters

 
VALENTINE'S POSTCARDS MADE BY ME. 
 
. . . . 
 
Jag är en gammal och hopplös romantiker det har jag alltid varit. Ända sedan jag var tonåring har jag uttryckt mina känslor och kärlek i långa kärleksbrev och dikter. Det är lättare att sätta ord på det man känner och kan i många fall låta vackrare än när man faktist säger det. 
 
Ett kärleksbrev är något personligt men vackert på många sätt och något som man kan ge till både mamma , bästa vän och partner. Många unga idag känner inte till värdet av ett vacker handskrivet kärleksbrev. Ett sådant brev som man kan glömma bort i flera år men när man sedan hittar den igen bli alldeles varm i hjärtat av att läsa den trots tiden som har gått. Många skulle nog säga att ett kärleks brev är för "cheesy" det får man tycka. Jag föredrar ett handskrivet kärleksbrev från min man än något materiel. 
 
Att skriva ett kärleksbrev är inte komplicerad Och det bästa av allt är att det finns inget som är rätt eller fel ! 
 
 
. . . . . 
 
Inför alla hjärtansdag har jag gjort egna vykort att skriva på och ge bort till mina nära och kära. För alla hjärtans dag är trots allt en dag man uttrycker sina känslor lite extra så varför inte ge bort ett fint kärleksbrev till din älskade ? Om du inte har någon speciell i ditt liv tycker jag att du kan skriva ett brev till din mamma eller bästa vän - visa också dom kärlek och uppskattning ! 
 
 
THE INGREDIENTS YOU NEED TO WRITE A PERFECT LOVE LETTER :
. ♥ . 
 
Love
A beautiful pen
Pretty letter papper / postcards
Your Feelings
Your favorite perfume
Seal with a kiss
 
 
 
 Gilla om ni gillar att få eller skriva kärleksbrev. ❤
LIFESTYLE, RELATIONSHIPS & LOVE
11 Feb kl. 09.24

Dusty Pinks & more pinks

* Adlinks
S H O P :
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11.12. | 13. | 14. | 15. | 16. | 17.
 
Rosa i olika nyanser är något man ser överallt just nu, allt från kläder till inredning. Det är en vacker och mjuk färg samtidigt som den är otrolig stilren och framför allt feminin. Hade jag bott själv eller haft ett jobbrum så hade jag haft sammet gardiner, en fåtölj eller ottoman i chesterfield stil i gammelrosa färg. Men eftersom jag inte bor sjäv så pushar jag på det istället på lilla syrran och tipsar henne och er ! Haha..

 
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
08 Feb kl. 07.20

Wanderlust

I samma stund som ni sitter och läser detta inlägget sitter jag på planet på väg mot Serbien. Det känns som det var år och dar sedan jag var ute och reste sist. Jag hade tänkt lägga upp några inlägg innan jag skulle åka men jag har haft så mycket att göra så jag hann helt enkelt inte ! Det ska bli skönt att komma bort några dagar även om det bara är en vecka. Bloggen kommer att uppdateras under dagarna med tidsinställda inlägg. ❤
 
. . . . 
 
 
WANDERLUST
- a strong desire or urge to wander or travel and explore the world. 
 
LIFESTYLE, TRAVEL
07 Feb kl. 17.11

The Valentine gift shop

* Adlinks
S H O P : 
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11. | 12.
13. | 14. | 15. | 16. | 17.| 18. | 19. | 20. | 21. | 22. | 23. | 24.
 
 
Årets mest romantiska dag närmar sig och många firar det med rosor , choklad, romantiska middag och små presenter. Personligen så tycker jag inte att alla hjärtans dag handlar om köpa dyra presenter eller att enbart visa uppskattning till våra partners utan till alla dom vi älskar, mamma, pappa, syster och bästa vän. Något litet men betydelsefullt kan gå långt för i slutända är det tanken som räknas, en bukett blommor som en fin kaffe mugg. Jag har hittat massor med fina fylla i böcker till mamma, pappa, syster , bästa vän och mormor ! 
 
Ovanför har jag hittat några godingar som man kan ge bort. Jag älskar det rosa keramik setet från Bloomingville så himla söt och girly. Och nedanför finns hittar ni små budget tips att ge bort. 
 
 
S H O P :
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. 10. | 11.
 
LIFESTYLE
01 Feb kl. 11.01

Interior wishes

* Adlinks
S H O P : 
Ett | Två | Tre | Fyra | Fem | Sex | Sju | Åtta | Nio | Tio | Elva |
Tolv | Tretton | Fjorton | Femton | Sexton
 
Jag drömmer om Louis Vuitton nya foto ramar och förvarings boxar i olika storlekar , samtidigt som det vattnas i munnen på mig bara av tanken av att få äta persikor godis och gummibjörnar med smak av underbar Bellini och Champagne. Och jag vill läsa bort mig i Guccis nya memoar skriven av Patricia Gucci- Aldo Gucci's hemliga dotter som han fick med sin älskarinna Bruna. Jag hade inte hört talas om Patricia Gucci förrän jag läste en intervju som Harper's Baazar gjorde med henne förra året. Ni kan läsa artikeln här. 
 
INTERIOR, LIFESTYLE