â–Č
29 Jan kl. 13.04

Organdi

* Adlinks
A PERFECT NUDE ♄
 
Det var ett bra tag sedan jag köpte ett Chanel nagellack men ocksÄ för att ingen av deras senaste nagellack har fallit mig i smaken tills Organdi slÀpptes. För nÄgra veckor sedan nÀr jag trÀffade min vÀn hade hon sina naglar mÄlade i en perfekt nude, en typisk "Paula" fÀrg och dÀrmed en must have för mig. Namnet pÄ fÀrgen - Organdi frÄn Chanel en av deras nya fÀrger. 
 . . . . 
 
Organdi Àr en elegant och stilren blek gammelrosa fÀrg utan skimmer. Den Àr ganska lik Rose Cache. Det krÀvdes tvÄ tunna lager för att fÄ den lagom opak men jag mÄlade 3 lager för att fÄ de resultatet som jag Àr ute efter.
 
 
 
 
Förutom deras nya fÀrg sÄ la jag ocksÄ mÀrke till att formulan Àr annorlunda, den Àr glansigare men ocksÄ tjockare Àn vanligare. Den nya formulan ska vara mer lÄngvarig och mer skonsamare mot naglarna dÄ den innehÄller nÀringsrika Àmnen som förbÀttrar kvaliteten pÄ naglarna. Jag har haft det pÄ under en vecka nu och hittills har den inte chippat ett dugg.
 
Flaskan har ocksÄ fÄtt ett nytt utseende , eller ny och ny. Chanel har bara valt att ÄtergÄ till deras gamla design utan namnet och nummeret pÄ flaskans framsida. Numera hittar man nagellackets namn pÄ flaskans baksida. 
  
. . . . . .
 
Bild tagen pĂ„ 4e dagen. Som nymĂ„lade.  ♄
 
 
Organdi finns att klicka hem hÀr &
man fÄr det i en fin Chanel pÄse precis som i deras butiker !
 
 
MY NAILS
29 Jan kl. 09.50

Pretty for the bed

* Adlinks
SHOP : 
Ett | TvĂ„ | Tre | Fyra | Fem | Sex | Sju | Åtta | Nio | Tio | Elva | Tolv
 
Seriöst hur fina Àr inte dessa pyjamas pÄ en skala frÄn ett till tio ?  Alla dessa kommer frÄn Asos, det hela började med att jag hittade en och sedan ett hav av vackra pyjamaser. Riktigt bra priser ocksÄ och inga som kostar skjortan.  Satin pyjamaser Àr det bÀsta materialet jag vet pÄ pyjamaser, det Àr sÄ skön att ha pÄ sig och kÀnns otroligt skön mot huden. 
 
FASHION CRAVINGS
28 Jan kl. 11.57

Chanel Le vernis Organdi

 
 
LetÂŽs talk about nudes. Ett av livets smĂ„ bekymmer Ă€r att konstant hitta snygga nudes till sina naglar och inte allt för lika heller.  Åh vad det var lĂ€nge sen jag köpte ett nude eller Chanel nagellack för den delen. Organdi Ă€r en av de mĂ„nga fĂ€rgerna som Chanel har slĂ€ppt pĂ„ sistone och jag var tvungen att ha den i min kollektion. 
 
Organdi Àr lyx pÄ flaska , en stilren laxrosa fÀrg. 
 
 
Finns att klicka hem hĂ€r. ♄
 
 
 
 
O R G A N D I
 
 
BEAUTY, MY NAILS
27 Jan kl. 19.10

10 enkla sÀtt att fÄ sig sjÀlv att mÄ bra.

 
P O S I T I V E  - V I B E S
Mugg frÄn Cristina Re.
 
 
Vi alla har vÄra dagar dÀr vi inte mÄr sÄ bra och allt kÀnns bara fel.  DÄ kan det vara svÄrt att vara glad och hÄlla humöret uppe och Ànnu mer utmanande nÀr livet konstant kastar in oss i olika situationer och testar vÄrt förstÄnd pÄ alla möjliga vis. Det Àr sÄ lÀtt hÀnt att man hÀnger upp sig pÄ allt det negativa som sker runt omkring en och glömmer lÀtt bort att det finns en morgon dag, det finns bÀttre dagar. För visst har vi alla vÄra dÄliga dagar nÄgon gÄng ? 
 
Men om man vÀl tÀnker efter sÄ krÀvs det inte mycket för att mÄ bra eller vara allmÀnt glad. Jag blir lÀtt glad av smÄ enkla saker men mÄr som bÀst och Àr lyckligast nÀr jag Àr ute och reser. Men samtidigt sÄ Àr inte alltid det möjligt.  Man kan mÄ bra av enkla smÄ vardags saker, allt behöver inte vara ytligt och kretsa runt materiella saker.  
 
. . . .
 
Varma Bubbelbad & Dusch 
‱ Om du Ă€r vĂ€lsignad med ett badkar hemma  - förberedd dig ett varmt bubbelbad,  hĂ€ll i din favorit badsalt och rosenblad om du har blommor hemma. TĂ€nd nĂ„gra ljus och för att lyxa till det Ă€nnu mer gör en kopp te eller hĂ€ll upp ett glas vin, eller vad man nu gillar. Har du inte badkar ta en lĂ„ng skön dusch. Har du inte mĂ€rkt att varma bad eller duschar fĂ„r dig att slappna av otroligt mycket och bli mindre avspĂ€nd ? 
 
Favorit Te & Kaffe
‱ Gör en kopp av ditt favorit te /kaffe/ varm choklad i din favorit mugg. Vackra muggar gör vintern lite ljusare och det du dricker sĂ„ mycket godare, inte sant ?
 
Musik
‱ Lyssna pĂ„ musik som fĂ„r dig att bli glad.  Det Ă€r ingen hemlighet att musik lĂ€ker, varje gĂ„ng jag har gĂ„tt igenom svĂ„ra tider sĂ„ har jag vĂ€nt mig till musiken. Musiken har mĂ„nga gĂ„nger rĂ€ddat mig och hjĂ€lpt mig att klara av svĂ„ra situationer som livet har utsatt mig för. 
 
StÀda / Rensa
‱ Jag vet att det kan lĂ„ta knĂ€ppt. Men att stĂ€da och rensa ut saker som man har tĂ€nkt pĂ„ fĂ„r dig att tĂ€nka pĂ„ annat Ă€n ditt dĂ„liga humör. Dessutom fĂ„r du saker gjort och ett stĂ€dad skĂ„p eller rum fĂ„r dig tro det eller ej att mĂ„ bĂ€ttre. 
 
Unna dig nÄgot.
‱ Om du Ă€r en av dom som Ă€r alldeles för snĂ„l mot sig sjĂ€lv : Unna dig nĂ„got du gillar, vare sig det Ă€r en budapestbakelse , en ny vĂ€ska som du har spanat in i flera mĂ„nader eller ett nytt nummer av tidningen Vogue. Bara det fĂ„r dig att mĂ„ bra. Det Ă€r viktig att unna sig sjĂ€lv saker ibland och inte vara för snĂ„l mot sig sjĂ€lv. Nu menar jag inte att man ska gĂ„ loss pĂ„ shopping.
 
 
 Promenader & Powerwalks 
‱ Ta en promenad ute i naturen, ibland kan frisk luft göra mycket. UpptĂ€ck nya platser och stĂ€llen, finns alltid nĂ„got nytt man inte har sett. Eller sĂ€tt pĂ„ dig dina trĂ€nings leggins och dina bekvĂ€maste sneakers och promenera , gĂ„ sĂ„ lĂ„ngt du orkar och koppla bort tankarna. 
 
Pedikyr. 
‱ MĂ„la dina tĂ„naglarna i en snygg fĂ€rg. TĂ€nk att en sĂ„dan liten grej kan fĂ„ dig att mĂ„ sĂ„ jĂ€kla bra och sĂ„ himla frĂ€sch! Även fast ingen ser att du har snygga tĂ„naglar sĂ„ rĂ€cker det med att du vet om det. 
 
Blommor.
‱ Köp eller plocka en bukett blommor.  Rosor gör mig alltid glad, jag Ă€lskar att köpa rosor och arrangera dom fint i en vas. 
 
Din hunds / husdjurs kÀrlek.
‱ Mys med din hund eller katt om du har en. VĂ„ra Ă€lskade pĂ€lsbollar funkar som receptfria lugnande medel. Min hunds gosighet och nĂ€rhet fĂ„r mig alltid att slappna av och bli lugnare nĂ€r jag Ă€r upprörd. Att dra mina fingrar genom min hunds pĂ€ls ger mig lugn och sinnesro. 
 
Positiva Tankar + Positiv Energi.
 ‱ Positiva tankar Ă€r allt. Ingen Ă€r ansvarig för din lycka mer Ă€n du. Du Ă€r innehavare av din lycka. Du styr dina kĂ€nslor. Kasta offer koftan och ryck upp dig, saker blir inte bĂ€ttre av att sura eller deppa. Lita pĂ„ dig sjĂ€lv 
 
 
Glöm inte att gilla detta inlĂ€gg ! ♄ 
LIFESTYLE
26 Jan kl. 23.54

Cristina Re Cups

UrsÀkta frÄnvaron dom senaste dagarna och bristen pÄ blogg inlÀgg, jag har i flera dagar försökt ta nÄgra bilder i det kassa vinterljuset . Det Àr stÀndigt mörkt, regnigt och grÄtt utanför och det gör det nÀst intill omöjligt att kunna ta bra bilder eller nÄgra bilder överhuvudtaget. Blogga Àr sÄ mycket lÀttare under vÄren och sommaren! Saknar sommaren och dom lÄnga ljusa dagar.
 
Men hur som helst , jag lyckades fÄnga upp bÀttre ljus och kunde ta nÄgra bilder iallfall. SÄ jag ville visa er mina nya fina muggar som har flyttat in i mitt skÄp. Muggarna kommer frÄn det australianska Cristina Re och har en 24 karats guldplÀdering. Man kan inget annat Àn att Àlska Cristina Re porslin kollektion, sÄ himla vacker och en must have i kökskÄpet. 
 
 
. . . . 
 
POSITIVE VIBES / COFFE & COUTURE
 
 
 
 
Cristina Re's muggar Àr tillverkade av finaste kvalitet porslin och dekorerade med glÀnsande 24ct guld. 
Varje mugg har en unik citat och design. ♄
 
 
 
 
, INTERIOR
26 Jan kl. 08.21

Tees

* Adlinks
SHOP :
1. Darling tee | 2. Grl Pwr tee | 3. Your loss babe tee
4. Babe tee | 5. Killing it | 6. Grl Pwr tee
 
Jag Àlskar t-shirts och sweatshirts med coola och kaxiga citat pÄ, speciellt om dom Àr i puderrosa. Och dessa Àr inga undantag! Tycker det Àr roligt och sÄ lÀtt att utrycka sig genom att enkelt slÀnga pÄ sig en t-shirt med ett kaxigt citat pÄ.
 
FASHION CRAVINGS
21 Jan kl. 15.45

Dior Créme Abricot

Jag har alltid varit nyfiken pÄ DiorŽs nagelkrÀm sÄ jag blev super glad nÀr jag fick denna av Brownie i julklapp. 
 
Créme Abricot by Dior skapades 1963 speciellt för naglarna. Créme abricot Àr en rik vÄrdande och mjukgörande krÀm som stÀrker och uppmutrar tillvÀxten pÄ naglarna,,  ger nagelbanden nÀring och förbÀttrar nagelns naturliga skydd. KrÀmen masseras in pÄ nagel och nagelband varje kvÀll.
 
Jag tror denna krÀmen kommer att funka fantastisk under de kalla vintermÄnaderna, dÄ naglar och nagelband kan bli lite mer torra Àn vanligt. Har redan anvÀnt den i en vecka och den Àr MAGISK. 
 
. . .
 
CrĂ©me Abricot by Dior finns hĂ€r att köpa. ♄
 
 
CRÉME ABRICOT BY DIOR
 
 
. . . . . . . . 
 
 
CANDY FOR THE NAILS
 
 
BEAUTY
21 Jan kl. 11.09

Ottomans

inlÀgget innehÄller * Adlinks
SHOP:
1. |  2. |  3. |  4. | 5.  | 6.  | 7. |  8.  | 9.  | 10.
 
Jag Àlskar Ottomans det Àr nÄgot vackert med dom , dom fÄr vilket rum som helst att se finare ut med en ottoman som en del av inredningen. Inte sant ? Jag minns nÀr jag var ute efter en hur jag letade mellan himmel och jord efter en rund ottoman med klÀdda knappar men hittade inga hos svenska ÄterförsÀljare, typiskt.
 
Nu har dom Àntligen kommit till Svergie och finns pÄ flera stÀllen att hitta och kostar inte heller en förmögenhet. Jag har samlat ihop nÄgra av mina favoriter , hittade sÄÄÄ himla mÄnga att jag nu funderar pÄ att byta ut min ottoman som jag inte köpte för sÄ lÀnge sen. Föredrar nog en ottoman med ben. 
 
INTERIOR
19 Jan kl. 23.59

Helgen Àr rÀddad


SPONSRAT INLÄGG

 
Y U M M Y ! 
. . . . .
 
VÄran helg Àr rÀddad tack vare Mat.se. Imorse fick jag hem 4 kassar fyllda med mat. Det Àr slutet av mÄnaden och hos mÄnga ekar det sÀkert tomt pÄ bÄde konto och kylskÄp . Januari har onekligen varit en lÄng mÄnad och har vid flera tillfÀllen kÀnns som evigheter. Jag tror att dom flesta lÀngtar minst sagt till löning. 
 
Lagom till helgen klickade jag hem lite mat frÄn Mat.se precis som jag har gjort vid mÄnga andra tillfÀllen. SÄ nu Àr bÄde kylskÄp och frys laddad med godsaker inför helgen och nÀsta vecka.  Har tjatat om det till bÄde vÀnner och familj eftersom jag tycker att det Àr sÄ himla smidigt. Kan oftast föredra att handla maten via nÀtet och fÄ den levererad hem Àn att gÄ till Ican och stÄ i kö. Det Àr stressfri , enkelt , du fÄr grymma rabatter , leverat direkt till din dörr och det bÀsta av allt Àr att man fÄr möjligheten att betala senare om det skulle vara sÄ att man inte har en enda krona pÄ sig.  Det enda du behöver att göra Àr att lÀgga din bestÀllning innan klockan 12 pÄ kvÀllen om du vill ha din mat nÀsta dag. Enklare Àn sÄ blir det inte.
 
Jag hade pÄ fullaste allvar aldrig tipsat er om nÄgot jag inte kan stÄ för eller som jag sjÀlv inte gillar ! Om ni inte har prövat bestÀlla hem mat sÄ tycker jag att ni ska göra det ! (Pss nya kunder fÄr 150 kr rabatt pÄ sitt första köp) 
 
. . . . 
 
 FATTIGA RIDDARE MED NUTELLA FYLLNING TOPPAT MED JORDGUBBAR.
 
 
Detta inlÀgg Àr i samarbete med Mat.se med Äsikterna och texten Àr min.
 
FOOD & DRINKS, LIFESTYLE
18 Jan kl. 11.35

When the temperature drops

* Adlinks
SHOP:
En | TvĂ„ | Tre | Fyra | Fem | Sex | Sju | Åtta | Nio | Tio | Elva | Tolv 
 
 
AlltsÄ vad Àr det som hÀnder med vÀdret ? Det bÄde snöar och regnar samtidigt, sen sÄ snöar det i ett par timmar sedan sÄ regnar det efterÄt ? Man orkar ju inte med det hÀr knÀppa vÀdret. Ni som har stabilt vÀder i övriga Sverige ska vara tacksamma , för i Malmö verkar inte vÀdret kunna bestÀmma sig och det gör sÄ att det blir livsfarligt att gÄ ute eftersom de blir sÄ halt. Jag höll pÄ att slÄ ihjÀl mig hÀr om dagen med mina Adidas sneakers. 
 
Sitter och tittar pÄ nya vinterjackor och mössor inför min resa till Serbien om 3 veckor. Vill ha en svart vinterjacka och en svart mössa och en jÀkla massa sneakers men de gÄr inte med detta vÀdret. Suck. Men ett par ljus rosa Timberland's hade varit rena drömmen.. sÄ sÄ fina ! 
 
 
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
13 Jan kl. 22.22

The perfect nutella chocolate

 
 
 
WHAT YOU DO :
( sÄ hÀr gör du )
 
VÀrm upp mjölken i en kastrull tills det börjar ryka lite lÀtt. HÀll i kakaopulver (inget mÄste) och socker, rör om.
HÀll sedan i nutellan och rör om tills nutellan smÀlt och hÀll upp i din kopp.
Toppa med valfri topping, jag toppade min med lite grÀdde och kakao ovanpÄ.
 
. ♄ . 
 
 
 
 
 
. . . . . 
 
NÄgot av det bÀsta med vintern mÄste vÀl ÀndÄ vara att fÄ dricka varm choklad och andra varma drycker toppade med en massa gott. Dom senaste veckorna har det varit sÄ himla kallt, ena studen har det regnat andra studen har det snöat och vid visa tillfÀllen har det varit sÄ kallt att hÀnderna har frusit till is pÄ bara nÄgra minuter. Förutom att vÀrma mig med min varmvattenflaska varje kvÀll sÄ har jag vÀrmt mig med varma drycker. HÀrom dagen sÄ prövade jag att göra varm nutella choklad som Àr ett toppen tips om man Àr sugen pÄ varm choklad men inte har kakao eller Oboy hemma. Och god ocksÄ ! 
 
 
❝ MONEY CAN'T BUY HAPPINESS
BUT YOU CAN BUY NUTELLA AND THAT IS
BASICALLY THE SAME THING ❞
 
 
. ♄ . 
FOOD & DRINKS
13 Jan kl. 09.13

Little finds i love right now

* Adlinks
 
. . .
 
NÄgra smÄ favoriter som jag har hittat lite hÀr och dÀr runt om i nÀtet den senaste veckan. Jag Àlskar den portabla mini skrivaren frÄn HP, det bÀsta med den Àr inte att man kan skriva ut sina bilder direkt frÄn mobilen utan att bilderna Àr ocksÄ klistermÀrken! Man pelar lÀtt av pappret pÄ bildens baksida och klistrar fast den vart man vill.
 
 
SÄ himla mycket teknik prylar som jag vill ha just nu, vill ocksÄ köpa studio lampor Àven om jag föredrar att ta alla mina bilder i dagsljus men eftersom vi har sÄ lite dagsljus och de flesta dagarna Àr grÄa och mörka sÄ funkar inte det heller sÄ man mÄste ha ett annat alternativ. 
 
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
11 Jan kl. 23.59

The French Vogue

Jag vaknade upp till mysigaste snö ovÀdret men i samma stund som jag sitter och skriver detta inlÀgget sÄ Àr all snön ett minne blott. Snön försvann lika snabbt som den kom. Jag som tyckte det var sÄ himla mysigt med snö. PÄ tal om snö och winter wonderland.
 
Jag Ă€r sĂ„ himla less pĂ„ Svergie och behöver komma bort lite sĂ„ Brownie och jag bokade 1 vecka till Serbien om mindre Ă€n 4 veckor till pappas lĂ€genhet dĂ€r borta . Även om det Ă€r rena vinterlandet dĂ€r borta sĂ„ kommer det att vara super mysigt med alla bergen och förhoppningsvis snön ! Jag hĂ„ller tummarna att det finns massor med snö! Haha.. FĂ„r se om man bokar en liten weekend frĂ„n Serbien över till Rom eller Bulgarien. Ja vi fĂ„r se hur det blir. Nu vill jag bara ut och resa har varit hemma i Svergie alldeles för lĂ€nge. 
 
PĂ„ tal om annat jag Ă€r glad att ni gillade mitt inlĂ€gg "5 tips pĂ„ att kickstarta det nya Ă„ret". All feedback uppskattas , verkligen. ♄ Jag har bloggat i sĂ„ mĂ„nga Ă„r och i slutet av förra Ă„ret började jag sakta gĂ„ tillbaka till min ursprungliga stil. För er som inte vet sĂ„ brukade jag skriva super lĂ„nga inlĂ€gg nĂ€r jag först började blogga i början av 2008. Men sĂ„ vĂ€xte jag ifrĂ„n det och har sedan dess haft olika perioder. Skit, nĂ€r jag tĂ€nker efter och tittar tillbaka pĂ„ gammla inlĂ€gg som jag nu har tagit bort sĂ„ Ă€r det galet hur mycket jag har förĂ€ndrats olika Ă„r. Jag tror det beror mycket pĂ„ min Ă„lder, jag började blogga som tonĂ„ring med bara 19 Ă„r och nu Ă€r jag 28. Men i slutĂ€ndan sĂ„ har min blogg aldrig varit en mode eller skönhets blogg, min blogg har alltid varit och Ă€r idag fortfarande en livstil blogg Ă€ven om jag under ett bra tag har slutat vara "personlig" av mĂ„nga anledningar.  Under 2017 sĂ„ kommer ni ser mer förĂ€ndringar och fler spĂ€nnade blogginlĂ€gg pĂ„ bloggen, jag hoppas att ni dĂ„ fortsĂ€tter att ge mig eran feedback genom att trycka pĂ„ "like" . Jag förstĂ„r att mĂ„nga av er inte orkar kommentera men att trycka "like" Ă€r ju inte alls lika jobbigt. Även vĂ€ldigt enkelt för mig att se vad ni gillar och vill ha mer av.
 
Nej, nu blev detta inlÀgget betydligt lÀngre Àn vad jag tÀnkte. Ska inte trÄka ut er allt för mycket. 
 
. . . . . . 
 
BILDER FRÅN TIDIGARE IDAG. 
 
 
COFFEE & FRENCH VOUGE 
 
 
. . . .
 
 
LIFESTYLE
08 Jan kl. 16.51

Mina bÀsta tips för mjuka lÀppar

 
 
Torra lÀppar Àr bland det vÀrsta jag vet, det Àr sÄ himla obekvÀmt och oattrativt . DÀrför gör jag sÄ gott jag kan för att undvika det. TrÄkigt nog sÄ Àr torra och spruckna lÀppar vanligt under vintertider och orsakerna till det kan vara olika , frÀmsta anledningen kan vara brist pÄ vatten. För att hÄlla lÀpparna mjuka och fina behöver man inte lÀgga en massa pengar pÄ onödiga lÀppprodukter. Enkla saker som man har hemma som kokosolja och en ren oanvÀnd tandborste kan göra mirakel gör dina lÀppar. 
 
Jag tÀnkte dela med mig nÄgra av mina bÀsta och enkla tips som jag anvÀnder mig av i stort sett dagligen. Hur jag gör för att hÄlla mina lÀppar mjuka och Äterfuktade. 
 
Peela lÀpparna x 2 olika sÀtt
Metod 1. Doppa en frottéhandduk i varmt vatten och gnugga försiktigt mot lÀpparna för att fÄ bort hudflagor. Gör sÄ mycket det behövs och var inte för hÄrdhÀnt. Man vill ju inte att lÀpparna ska ramla av..
Metod 2. - Borstar lÀpparna med en ren, oanvÀnd och torr tandborste (inte den du borstar rÀnderna med, uurk!),  smörj sedan in lÀpparna med ett lÀppbalsam. Jag brukar göra detta varje kvÀll innan lÀggdags sedan sÄ lÄter jag lÀppbalsamet verka under kvÀllen. Mitt favorit Àr Carmex. 
 
Skrubba lÀpparna
Gnugga försiktigt med ett rent finger lÀppskrubben pÄ lÀpparna för att fÄ bort död hud. En lÀppskrubb kan du antigen köpa fÀrdig min favorit Àr "LushŽs Bubbelgum" eller enkelt göra en egen.
 
. . .
 

{ RECEPT PÅ EN EGEN LÄPPSKRUBB }

 
♄ Detta behöver du:
  • Socker 
  • Honung
Andra alternativ om du inte har honung: 
  • Vaselin
  • Jojobaolja
  • Sheasmör
  • Kokosolja
♄ SĂ„ hĂ€r gör du: 
 
Blanda samman socker & honung i en liten skÄl. Gnugga sedan försiktigt in blandningen pÄ lÀpparna under nÄgra sekunder skölj sedan av med ljummet vatten. Sockret gör sig av med den döda huden medan honung Äterfuktar. Andra alternativ till enkla lÀppskrubbs Àr att blanda socker med vaselin eller socker med jojobaolja eller sheasmör. Man gör helt enkelt en lÀppskrubb som funkar bÀst för en !
 
. . . . . . 
 
 
 
Bit inte pÄ lÀpparna
Undvik att bita pÄ lÀpparna detta gör att dina lÀppar blir torra & spricker lÀttare. 
 
Kokos eller Baby olja
Kokosoljan har nÀstan samma konsistens som ett vanligt lÀppbalsam nÀr den Àr kyld men den hÄller ocksÄ lÀpparna Äterfuktade. Men har man inte kokosolja sÄ kan man anvÀnda Babyolja som Àr ett bÀttre alternativ Àn lÀppsyl och som dessutom funkar bÀttre.
 
AnvÀnd lÀppmask
Förra Äret testade jag en super rolig lÀppmask som jag klickade hem frÄn ebay. Det var ingen mirakel mask men det Äterfuktade mina lÀppar ganska bra och lÀpparna kÀnndes ganska sköna efterÄt. Definitivt en ny favorit hos mig. Lyko har ocksÄ fÄtt in en super spÀnnande lÀppmask som jag bara mÄste fÄ pröva ! 
 
* Adlinks
LÄPPMASK FRÅN EBAY { HÄR }  LÄPPMASK LYKO { HÄR }
 
BEAUTY, LIFESTYLE
07 Jan kl. 21.54

Dior by Dior bok

Jag kom pĂ„ att jag har inte visat mina julklappar i Ă„r! FrĂ„gan Ă€r om ni ens Ă€r intresserade av att se dom precis som alla andra Ă„ren ? Hm... NĂ„gra av mina julklappar som jag önskade mig och fick till jul Ă€r den hĂ€r fina boken av och om Christian Dior. Lillasyran hade tydligen varit och snokat pĂ„ bloggen min och sett att jag önskade mig den hĂ€r boken, sĂ„ himla söt av henne.  ♄ 
 
 . . . . .
 
DIOR BY DIOR
THE AUTOBIOGRAPHY OF CHRISTIAN DIOR
 
 
Dior by Dior Ă€r en fĂ€ngslande sjĂ€lvbiografi om den franska modeskaparen Christian Dior som Ă€r kĂ€nd för att ha grundat modehuset Dior. Dior grundades 1946 och Ă€r Ă€n idag en av vĂ€rldens kĂ€ndaste lyxmĂ€rken. Christian Dior levde under Ă„ren 1902 till 1957 och avled med bara 52 Ă„r gammal i Montecatini i Italien. Efter Diors död fortsatte firman under ledning av Yves Saint-Laurent, under Ă„ren 1957–1961.  
 
I boken fĂ„r vi en inblick om Christian Dior's personliga liv , detaljer om hans barndom , familj och vĂ€nner som stod honom nĂ€rmast, hans svĂ„raste Ă„r och plötsliga framgĂ„ng. Christian Dior blev kĂ€nd med sin första kollektion "New Look" som han presenterade i Paris den 12 februari 1947 som tog vĂ€rlden med storm.  Kollektionens ursprungliga namn var Corolle (franska ’blomkrona’, men den kom att bli kĂ€nd som The New Look, ett uttryck myntat av den amerikanska modeskribenten Carmel Snow frĂ„n Harper's Bazaar. 
 
Boken Àr pÄ engelska och bestÄr av 194 sidor med nÄgra enstaka bilder. 
 
 . . . 
 
❝ AFTER WOMEN , FLOWERS ARE THE MOST DIVINE CREATIONS ❞
- CHRISTIAN DIOR
 
* Adlinks
{ SHOP THE BOK } 
 
, INTERIOR
06 Jan kl. 09.42

My most wanted winter things Issue 2016

* Adlinks
SHOP:   En // TvĂ„ // Tre // Fyra // Fem // Sex // Sju // Åtta // Nio // Tio
 
. . .
 
NÄgra av mina vinter favoriter just nu, kÀnns som om det enda man vill göra nÀr det Àr kallt ute Àr att klicka hem en massa grejer. Reorna Àr full igÄng men sÄ klart sÄ tar det bÀsta slut pÄ noll sekunder resten Àr bara skit, det enda jag har hunnit fynda Àr ett par champagne glas och nÄgra juldekorationer inför nÀsta Är eller detta Äret.. ja ni fattar. 
 
Jag har klickat hem ett par tidningar frÄn pressbyrÄn att roa mig med under helgen men sÄ klart sÄ hann inte min Vogue tidning komma , har fÄtt vÀnta i evigheter pÄ att det skulle komma in fler nummer eftersom den sÄlde slut pÄ bara nÄgra timmar. Jag fattar hypen det Àr ingen mindre Àn Karl Lagerfeld och Lily-Rose Depp som pryder pÄ omslaget. LÀngtar tills jag fÄr hem den pÄ mÄndag. TÀnk att sÄna hÀr smÄ saker kan göra en glad, ett nytt nummer av Vogue liksom. Haha..
  
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
04 Jan kl. 21.45

5 tips pÄ att kickstarta det nya Äret

 
 
Ännu ett Ă„r har gĂ„tt och Ă€nnu ett nytt Ă„r har börjat.  Vi som finns hĂ€r och som lyckades ta oss vidare till 2017 tycker jag att vi ska stanna upp lite och reflektera, uppskatta och vara tacksamma. Vi ska vara glada att vi lever, vi har nĂ„gonstans att bo, mat pĂ„ bordet,  nĂ„gon att Ă€lska vare sig det Ă€r en mamma, pojkvĂ€n , hund eller vĂ€n. Man ska vara tacksam att vi har fĂ„tt Ă€nnu ett Ă„r att skapa nya minnen pĂ„ , resa, jobba, leva och Ă€lska.  Saker som vi för det mesta tar för givet. Även om 2016 inte var det sĂ€msta Ă„ret sĂ„ var det inte heller det bĂ€sta sĂ„ jag ser fram emot det nya Ă„ret. Jag tror att mĂ„nga Ă€r glada att 2016 Ă€ntligen Ă€r slut ! Jag vill inte planera för mycket eller lova mig sjĂ€lv en massa men definitivt göra produktiva saker för att kickstarta det nya Ă„ret pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. SĂ€tta upp nya mĂ„l och framför allt omvandla mina rĂ€dslor till tro, vĂ„ga och ta för mig.   Nu kör vi 2017 !
 
. . . . 
 
Rensa din garderob: SÀlj, Kasta , Ge bort, SkÀnk bort +  TvÀtta, Stryk , Skicka pÄ kemtvÀtt.
‱Börja det nya Ă„ret med att rensa ut överflödiga saker ur din garderob. Gör plats för nya plagg , skor & vĂ€skor. NĂ€r du vĂ€l har kommit igĂ„ng med utrensningen kommer du troligtvis att hitta Ă€nnu mer onödiga saker att göra dig av med. Jag har en regel alla plagg som jag inte har anvĂ€nt det senaste Ă„ret plockar jag bort ur min garderob, har det gĂ„tt 1 Ă„r sĂ„ lĂ€r jag inte anvĂ€nda plagget senare heller. Förra Ă„ret sĂ„lde jag nĂ€stan alla mina skor pĂ„ Tradera och klĂ€der som var nya med prislappar pĂ„, det hela slutade med en lagom saftig summa. Ni skulle bli förvĂ„nade hur mycket man kan fĂ„ ihop pĂ„ en massa saker man inte vill ha eller lĂ€ngre har anvĂ€ning för. 
TvÀtta alla klÀder som behövs att tvÀtta och skicka ivÀg alla jackor & dyra plagg pÄ kemtvÀtt. Sortera smycken som du inte anvÀnder och slÀng alla gamla underklÀder som har hÄll eller Àr missfÀrgade. Att ha 20 vÀskor i garderoben som man inte anvÀnder funkar heller inte, vÀskor som inte anvÀnds blir faktiskt förstörda av att ligga inne i garderoben.
 
MY EVERYDAY BASIC BAG FROM KARL LAGERFELD.
FörstÄr inte hur KLŽs egna mÀrke kan vara sÄ himla underskattad !  
 
. . . 
 
Avregistrera dig frÄn e-postlistor du inte lÀngre vill ta del av.
‱ GĂ„ igenom din inkorg och rensa bort alla mejl du inte Ă€r intresserad av och "avregistrera/unsubscribe" frĂ„n alla reklam du inte lĂ€ngre vill ta del av. Jag slĂ„r vad om att ni precis som mig har mejlen översvĂ€mmad med 40 reklammejl i inkorgen varje morgon nĂ€r ni vaknar. Och om ni Ă€r nĂ„got som mig som varje morgon sitter frustrerad  och raderar mer Ă€n hĂ€lften av mejlen sĂ„ Ă€r det dags att avregistrera sig. Man sparar bĂ„de tid, energi och man slipper att bli irriterad pĂ„ alla dom 50 omödiga mejlen som översvĂ€mmar din inkorg varje morgon. 
 
Organisera Dig
‱ Om du inte har köpt en ny kalender sĂ„ Ă€r det dags att göra det nu. Jag har min Louis Vuitton agenda som hĂ„ller mig organiserad och som gör mina dagar sĂ„ mycket lĂ€ttare. Det Ă€r utan tvekan min bĂ€sta investering hittills !  Bytt ut din gamla kalender papper i din agenda mot det nya. Skriv upp viktiga datum, mĂ„l och planer inför det nya Ă„ret. Om man har en stor familj som i mitt fall sĂ„ skriver jag in alla födelsedagar jag mĂ„ste hĂ„lla koll pĂ„ och alla Ă„rets röda dagar eftersom min kalender Ă€r pĂ„ franska.  Rensa din arbetsplats / din skrivbord och frĂ€scha upp med nya pennor, ett nytt doftljus, en ny skrivbok och gĂ„ igenom gamla rĂ€kningar och anteckningar. SlĂ€ng rĂ€kningar och skulder som Ă€r avklarade eller lĂ€gg in dom i en pĂ€rm.
Töm brevkorgen pÄ alla gamla papper / rÀkningar frÄn förra Äret och gör den redo inför det nya.  
 
 
LÀmna gammalt groll bakom dig. 
Det sista man vill göra Àr att pÄbörja det nya Äret med negativ energi. Glöm det som har hÀnt förra Äret och lÀmna det bakom dig Àven om det vid visa fall kan vara otroligt svÄrt. Försök att se framÄt och enbart framÄt, du vet inte vad det nya Äret har att ge dig. Ibland tror man att visa mÀnniskor vare sig det Àr en bÀsta vÀn eller pojkvÀn alltid kommer att finnas dÀr men sen sÄ hÀnder det saker som gör att dom mÀnniskorna lÀngre inte finns kvar i vÄra liv. TÀnk istÀllet att allt hÀnder av en anledning. Visa mÀnniskor Àr helt enkelt inte vÀrda besvÀret. MÀnniskor som bryr sig och uppskattar dig kommer att stanna kvar i ditt liv och dom som inte vill det kommer du att mÀrka. Handlingar talar mycket högre Àn ord. Omge dig med mÀnnisor som fÄr dig att mÄr bra. Att Àlta över saker och mÀnniskor gör dig inget gott. 
 
Utrensning 
‱ Jag Ă€r en person som mĂ„r mycket bĂ€ttre nĂ€r allt Ă€r stĂ€dat och pĂ„ sin plast i hemmet. Jag mĂ„r nĂ€stan dĂ„ligt och bli halvt deprimerad nĂ€r köket Ă€r ostĂ€dat och en massa saker som inte ska vara i vardagsrummet ligger precis överallt. Precis som allt annat sĂ„ mĂ„ste man rensa. Rensa kylskĂ„pet och skafferiet pĂ„ all gammal mat och sĂ„nt dĂ€r som man vet att man inte kommer att Ă€ta. Flytta ner onödiga möbler till kĂ€llaren som bara tar plats i hemmet, plocka bort tekniska prylar som ej anvĂ€nds. HĂ€r gĂ€ller det samma sak som med klĂ€der och accessoarer kasta, ge bort, skĂ€nk eller sĂ€lj ! 
Även teknikprylarna behövs rensas , iphonen pĂ„ gamla appar som ej anvĂ€nds som bara tar plats och datorn som har sammlat hela Ă„rets bilder och filer. Förnya badrummet med nya handdukar, frĂ€sha doftljus och gör dig av med alla gamla krĂ€mer , hĂ„rvĂ„rds produkter och annat som har gĂ„tt ut. SlĂ€ng allt som Ă€r gammalt eller sönder. 
 
 
  
Gilla detta inlĂ€gg om ni vill ha fler som denna. ♄ 
 
LIFESTYLE
02 Jan kl. 22.20

First week of 2017

Börjar Ärets första mÄndag med att göra min agenda redo inför det nya Äret, bytta ut mitt gamla kalender papper och sÀtta in det nya , skriva in viktiga datum & planera. Jag föredrar Àn idag att skriva upp saker Àn att ha det i min iphone som en pÄminnelse. Visa saker vÀxer man helt enkelt aldrig ifrÄn. Dessutom sÄ Àr det otroligt avslappnade att bara sÀtta sig ner med en kopp kaffe och bara skriva ner allt man mÄste komma ihÄg & vill göra.
 
Årets kalender Ă€r inte det finaste och inte alls i min smak, vĂ€rken fĂ€rgerna eller illustrationerna. Men jag hoppas pĂ„ att nĂ€sta Ă„rs kalender Ă€r finare och gĂ€rna med guldkant som vanligt ! 
 
Nu ska jag pyssla vidare lite till innan jag lĂ€gger mig, Ă€r fortfarande sĂ„ himla trött efter nyĂ„r. För visst kĂ€nns det som denna mĂ„ndan var den segaste pĂ„ lĂ€nge ? Hemskt med bara en vilodag efter nyĂ„r. NyĂ„r var Ă€ndĂ„ trots allt FÖR IGÅR, galet. 
 
 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
 
 
 LOUIS VUITTON KALENDER PAPPER FÖR MM AGENDA
 
 
MED KALENDERN KOMMER ALLTID:
NÅGRA ANTECKNINGSBLAD, KLISTERMÄRKEN, BOKMÄRKE & ANNAT BRA ATT HA. 
. . .
 
 
. . . .
 
 
ÅRETS KALENDER PAPPER HAR SILVERKANT.
- alla andra Ă„ren har kanterna varit guldiga vilket jag personligen gillar mer.
 
. . . . . 
 
 
LIFESTYLE
01 Jan kl. 23.58

New Years Eve 2016

 
KISSES WITH THE LOVE OF MY LIFE ♄
 
. . . . 
 
Happy New year mina fina ! Hade ni en bra firande av det nya Äret ? Min var realtivt lung och ganska annorlunda jÀmfört med dom andra Ären. Jag brukar normalt vara pÄ en plats hela kvÀllen men i Är började jag min nyÄr med att vakna upp bredvid min lilla syster, vi gjorde oss i ordning tillsammans och Äkte sedan  med min Brownie till vÄr mamma för nyÄrs middag. Strax efter tolvslaget var det dags att rusa vidare pÄ nyÄrs fest för att fortsÀtta fira in det nya Äret med vÄra vÀnner. 
 
 
NEW YEARS EVE SNAPSHOTS WITH MY LOVE ONES ♄
. . . . . . .
 
 
SELFIES IN A RUSH 
. . . . . . 
LIFESTYLE, PICTURES