â–Č
30 Mar kl. 12.43

My Top 6 favorite spring neutrals

innehÄller * Adlinks
S H O P : 
 Isadora - Belle Beige. | Isadora - Cool Mauve. | Isadora - Nude Attitude.
O.P.I Shine - You can count on it. | NailsInc - Bond street passage. | Depend 7Day  - Poetry in motion.
 
 
Jag har upptÀckt nya nudes som jag vill pröva. Jag brukar normalt inte köpa Isadora nagellack men jag hittade tre stycken nyanser som jag har snöat in mig pÄ. TvÄ av dom "Cool mauve" & "Nude attitude" som tillhör deras nya vÄrkollektion som slÀpptes för inte sÄ lÀnge sen. SÄ himla fina ! 
 
BEAUTY, MY NAILS
29 Mar kl. 20.46

The Happy List

 
THIS MADE ME HAPPY LAST WEEK. 
 . . . . 
 
Förra veckan var en bra vecka, sÄ mycket roligt hÀnde att jag knappt hann stanna upp för att ta in allt. Jag Àr sÄ tacksam för varje tillfÀlle jag genuint Àr lycklig i bÄde sjÀl, hjÀrta och sinne. SÄ vad mer passande Àn en "happy list " att dela med mig av saker, tillfÀllen och mÀnnskor som fick mig att bli glad / skratta. Listan Àr hittad hos Cath.  Om det Àr nÄgot jag Àlskar sÄ Àr det att fÄ vara runt positiva mÀnniskor, med sÄ dÀr hÀrligt bubblande personlighet och humör som inte ska klaga pÄ allt och alla. Positiva mÀnniskor Àr bland det bÀsta jag vet. 
 
 
. . . ♄ . . .
 
 
Someone who made me smile.
 
 Min man ! ♄ För att han för det mesta gör och sĂ€ger saker som fĂ„r min antigen att le eller vika mig av skratt.
 
 
 
Something that made me smile.
 
Det var lÀnge sedan jag log sÄ mycket som jag gjorde i lördags pÄ mina svÀrförÀldrars bröllop. Jag kunde inte sluta le under hela bröllopet Àven om jag försökte. Det var sÄ fint, fylld med glÀdje och positiva mÀnniskor men framförallt unik och romantisk ! 
 
 
Something that made me laugh.
 
Min lilla syster,  hon Ă€r sĂ„ rolig som mĂ€nniska. Hon Ă€r verkligen det jag kallar komedi. Varje gĂ„ng vi umgĂ„s sĂ„ skrattar jag sĂ„ mycket att tĂ„rarna bara sprutar och jag viker mig pĂ„ golvet av skratt. Hon klĂ€cker ut sig dom mest knĂ€ppaste och roligaste grejer utan att mena det, det Ă€r bara sĂ„dan hon Ă€r som person. Inte konstigt att jag dör för henne. ♄
 
 
A song that made me smile.
 
{ Condones de Colores by Ozuna } « lĂ€nk. Även om jag inte Ă€r sĂ„ förtjust i namnet sĂ„ Ă€r det en av mina favorit lĂ„tar just nu. Det var lĂ€nge sedan jag lyssnade pĂ„ en riktigt grym reggaeton lĂ„t. Jag Ă€r svĂ„rtflörtad nĂ€r det kommer till reggaeton musik och gillar sĂ€llan lĂ„tarna som slĂ€pps nu för tiden. Men dom senaste mĂ„naderna har det kommit ut riktigt grymma lĂ„tar som jag lyssnar pĂ„ dagligen.
 
 
A memory that made me smile.
 
Att fÄ vara en del av mina svÀrförÀldrars bröllop och fÄ vara dÀr vid Brownies sida i lördags vÀkte sÄ mÄnga fina minnen. Det fick mig att tÀnka tillbaka pÄ vÄran bröllop och alla kÀnslorna som jag minns Àn idag. 
Det Ă€r mitt finaste och mest kĂ€nsloladdade minne hittills, den fĂ„r mig att le samtidigt som den ger mig lyckotĂ„rar. Jag Ă€r sĂ„ stolt över att fĂ„ vara Brownies fru och samtidigt ha tvĂ„ familjer med olika kulturer. ♄
 
 
A purchase that made me happy . 
 
Jag har klickat hem sÄ mycket fint och roligt den senaste veckan men nÄgot som slÄr allt mÄste vara min nya Balmain hÄrborste i förgylld i 24-karats guld som har varit pÄ min must have lista i evigheter. Kommer att visa den för er under veckan. 
 
LIFESTYLE
26 Mar kl. 18.04

Mina bÀsta bröllopstips

 
 
BröllopssĂ€songen har börjat och jag har fĂ„tt mĂ„nga frĂ„gor om mitt bröllop och önskemĂ„l pĂ„ bröllopstips. SĂ„ hĂ€r kommer mitt första bröllopsinlĂ€gg i min bröllops serie jag tĂ€nkte skriva.  Jag plockade fram min bröllopsbok som jag anvĂ€nde nĂ€r jag planerade mitt bröllop. Åh vilken nostalgi jag fick. TĂ€nk att det var sĂ„ lĂ€nge sedan sen jag blev Mrs. Brownie. ♄
Ni som har följt mig tillrÀckligt lÀnge kanske minns nÀr jag berÀttade för er att Brownie och jag hade förlovat oss. Hur vi planerade vÄrt bröllop och all bröllopshysterin dÀr i mellan? Det har gÄtt nÀstan 8 Är sedan gifte oss en varm sommardag augusti 2009. Min bröllopskategori som fanns hÀr bloggen för inte sÄ lÀnge sen Àr numera borttagen av olika anledningar. En av dom Àr att jag vill hÄlla vissa delar privat. Alla inlÀggen sparade jag pÄ min dator som jag sedan skrev ut och la in i min bröllops bok istÀllet.
 
Att planera ett bröllop Ă€r bland det vackraste jag har gjort i mitt liv men ocksĂ„ otroligt stressigt. Nu nĂ€r jag tĂ€nker tillbaka sĂ„ inser jag att jag blev utbrĂ€nd av att planera mitt eget bröllop och det var inte roligt. För Ă€ven pĂ„ vĂ„ran smekmĂ„nad som var hur underbar som helst och efterĂ„t nĂ€r vi kom hem sĂ„ var jag fortfarande extremt utmattad. Jag har ALDRIG varit SÅ TRÖTT i hela mitt liv. Jag var eller vi var sĂ„ ivriga pĂ„ att gifta oss att vi inte lyssnade pĂ„ nĂ„gon nĂ€r dom sa att vi skulle ta det lugnt och ge det mer tid. OtĂ„liga som vi var planerade vi vĂ„rt bröllop i loppet av 4 mĂ„nader.  Men pĂ„ den tiden sĂ„ brydde jag mig inte alls , allt jag ville var att fĂ„ gifta mig med mannen jag Ă€lskar. Och det Ă„ngrar jag inte en enda sekund idag heller. Och sĂ„ ska det vara ocksĂ„ egentligen, för det viktigaste Ă€r att man gifter sig av de rĂ€tta anledningar inte för att man vill ha en stor tĂ„rta, en prinsess klĂ€nning och en kille att kalla sin man (för det Ă€r inte en ken docka vi pratar om). 
 
Nu nÀr det har gÄtt ett par Är sedan vi gifte oss har jag fÄtt mer perspektiv pÄ saker jag kunde ha gjort annorlunda och ville dÀrför dela med mig nÄgra av mina bÀsta tips nÀr det kommer till planeringen av ett bröllop till er. 
 
 _________❀ _________
 
Mina bÀsta tips: 
 
❄ BestĂ€m sjĂ€lv.
Det Àr lÀtt att andra försöker tvinga dig pÄ deras Äsikter och traditioner trots att de menar vÀl.  Lyssna till ditt hjÀrta och gör det som kÀnns bÀst för dig. Det Àr trots allt ditt bröllop och ingen annans. Det Àr viktigt att du och din partner planerar bröllopet som ni vill ha det. Lyssna gÀrna och ta rÄd men gör inte som nÄgon annan vill. 
 
❄ Planera i god tid.
Att boka lokal och kyrka i god tid Àr viktigt för chansen Àr att den inte Àr ledig om man Àr sen ute. Trots att vi hade sÄ lite tid pÄ oss sÄ lyckades jag boka 3 lokaler samtidigt som vi kunde vÀlja mellan. Man kan aldrig börja planera för tidigt, planera budget, skriv inbjudningslista, skriv ner drömmar, tema och spara inspo bilder. Jag önskar att Pinterest existerade för 8 Är sen.
 
❄ Gift dig av kĂ€rlek.
Gift dig med nÄgon du Àlskar enklare Àn sÄ Àr blir det inte. Inte för att du har drömt om ett stort bröllop hela ditt liv eller för att han helt enkelt har "allt" man kan önska sig. SÀtt er och er kÀrlek i fokus. Det Àr sÄ viktigt att ni Àr glada , överens och att ni gör detta tillsammans. Visst Àr detaljerna viktiga men tÀnk pÄ vart ni lÀgger ert fokus.
 
❄ Var realistisk.
Visst kan man drömma men visa saker gÄr helt enkelt inte. Det Àr inte pengarna som gör festen eller bröllopet, det Àr kÀnslan. För helt Àrligt du kan lÀgga en förmögenhet pÄ ett bröllop men om kÀnslan inte Àr dÀr sÄ kommer det inte att bli magisk. En annan sak att tÀnka pÄ Àr att allt gÄr inte alltid enligt planerna det Àr oundviklig men lÄt inte smÄ grejer förstöra det. 
 
❄ Budgetera.
Det blir alltid dyrare Àn vad man tror. Hur man Àn planerar sÄ Àr det nÄgot som inte gÄr att undvika, det slutar alltid med att man gÄr över budgeten. Ibland tror man att man hÄller koll pÄ saker men sedan visar det sig vara mycket dyrare. Och man fÄr inte glömma alla ovÀntade extra kostnaderna pÄ smÄ saker som brukar poppa upp i slutet ju mer man nÀrmar sig bröllopet. 
 
 
Min bröllops bok sjÀlvklart i rosa och med vita detaljer precis som vÄrt bröllop. 
 
 _______❀ _______
 
❄ Ta all hjĂ€lp du kan frĂ„n din familj , systrar och bĂ€stisar. Delegera ! 
Jag önskar att jag hade lÄtit mina systrar och vÀnner hjÀlpa mig mer. Men jag Àr ett kontrollfreak som gillar att göra allt sjÀlv. Detta innebar sjÀlvklart mer jobb och stress för mig. Massor med saker att göra dagen innan bröllopet och pÄ sjÀlva bröllops dagen ocksÄ ! Gör dig sjÀlv en tjÀnst och acceptera hjÀlp frÄn dom som vill hjÀlpa dig, jag lovar dig du kommer inte att Ängra dig. 
 
❄ Bjud inte vem som helst.
Och dÄ menar jag ingen flickvÀn eller pojkvÀn som din kompis skaffat för 2 mÄnader sen och som vÀrken du eller din man kÀnner. TÀnk pÄ att ett bröllop kostar och ni betalar för nÄgon ni aldrig har trÀffat innan ! (Vi gjorde detta misstaget, Ängrar oss Àn idag ! SÄg den personen aldrig mer heller.)
 
 ❄ Drick inte för mycket pĂ„ bröllopet.
 SÄ man kan komma ihÄg vart enda liten detalj. Det vore trÄkigt om man drack sÄ mycket att man sedan har minnesluckor frÄn sitt eget bröllop. Eller att vakna upp nÀsta morgon och endast vilja ha en huvudvÀrkstablett och fyllemat. 
 
❄ Skaffa en professionell fotograf/videograf. 
Idag kan vem som helst Àga en systemkamera och ta bilder men att ta vackra bröllops bilder det Àr det som Àr det svÄra. AnvÀnd inte nÄgon som tar fina instagram bilder eller liknande, anlita nÄgon som Àr professionell. Idag finns det massor med duktiga och lagom kÀnda bröllopsfotografer / videografer att vÀlja mellan. 
 
❄ Skaffa en bröllopsbok / planerare.
Anteckna, skriv olika listor, skriv ut inspo bilder och klipp ut frÄn tidningar. (nÄgot jag gjorde)
Ju mer du skriver ner allt dessto mindre risk Àr det att du glömmer bort nÄgot. Dessutom Àr det roligt att skriva, planera, klippa och sedan kunna titta tillbaka pÄ ett par Är senare. Jag skaffade en fylla i bröllopsbok pÄ engelska i samma fÀrgtema som vÄrt bröllop.
 
 
 
â„Â Ă…k pÄ bröllopsresa sĂ„ snabbt ni kan efter bröllopet.
 Vi Äkte ivÀg pÄ vÄr bröllops resa en natt efter vÄrt bröllop. Det var det bÀsta vi gjort dÄ vi fortfarande
svÀvade pÄ moln och behövde slappna av rejÀlt efter all stress. Ett perfekt avslut pÄ vÄrt bröllop.
 
❄ NJUT.
Slutligen njut av ert bröllop och av varandra, tiden gÄr sÄ fort pÄ denna dagen.
 
LIFESTYLE, MR & MRS, RELATIONSHIPS & LOVE
23 Mar kl. 20.25

Adidas Tubular Shadow

innehÄller * Adlinks
ADIDAS TUBULAR SHADOW
 
. . . . . . . . . . . 
 
Dom senaste tvÄ Ären har mitt intresse för sneakers vuxit rejÀlt. HÀr Àr mitt senaste tillskott i min sneakers samling: Adidas tubular shadow. En blandning av Adidas klassiska löparsko frÄn 1993 och trendsÀttande mode. Jag Àlskar den enkla och rena designen, den mjuka grÄa fÀrgen kombinerat med en krispig vit. Dessa Àr seriöst dom skönaste sneakersen jag har köpt och som jag Àger. Att gÄ i dom Àr som att gÄ pÄ moln ! Jag Àlskar att de inte Àr alltför sportiga sÄ att man kan bÀra dem med nÀstan vad som helst, dessutom sÄ passar den enkla fÀrgen till nÀstan allt. 
 
MÄnga kan sÀga att Adidas tubular shadow Àr snarlik Kanye West Yeezy 350 Boost, mÄnga tycker att dom helt enkelt Àr en kopia av Yeezy Bootsen. I samma stund som jag sitter och skriver detta inlÀgg sÄ har det kommit ut ytterligare tvÄ nya fÀrger - Gammelrosa (lÀnk) och nÄgon mönstrad. 
 
I storleken Àr den ganska normal , jag tog min vanliga storlek (36) och ÀndÄ Àr dom lite för stora för mig, men inget farligt! Jag rekommenderar att om man ligger mellan tvÄ skostorlekar sÄ ta den minsta !
 
 
 
PERFEKTA VÅR SNEAKERS.
 
 
 
» SHOP THEM HERE 
 
 
LIFESTYLE, NEW IN
23 Mar kl. 17.17

Little finds i love right now #3

innehÄller * Adlinks
S H O P :
Saint Laurent vÀska | Serveringsvagn | Trenchcoat | Louis Vuitton armband
Smeg brödrost | By Terry CC lumi serum
 
. . . . . 
 
Jag har i veckor letat efter By Terry's CC lumi serum i nyansen "Sunny Flash" men den verkar vara slutsÄld precis överallt trots det saftiga priset pÄ sisÄdÀr 700 kr ! SÄ himla typiskt.
 
Ni som Àr Louis Vuitton fantaster, har ni sett alla deras nyheter dom har slÀppt den senaste tiden ? Massor med vÀskor i ljus / gammelrosa och massor med smycken i rose guld. SÄ himla fint alltihop. 
 
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
23 Mar kl. 13.06

Thuesday vibes

Egentligen sÄ ville jag börja detta inlÀgget med "Äh visst andas vi vÄrvÀder nu" ? NOT. Seriöst vi Àr snart inne pÄ april mÄnad och de senaste dagarna har det varit rena kalla vinter vÀdret. SÄ himla trist. 
 
PÄ tal om annat.. Jag sÄg och jag lÀste att nÄgra av er ville ha bröllops tips. SÄ dom senaste tvÄ veckorna har jag skrivit pÄ ett lÄngt bröllopsinlÀgg med mina bÀsta tips till er. Jag har sÄ mycket att tipsa om att jag kommer att skriva fler bröllopsinlÀgg lÀngre fram nu nÀr bröllopstider nÀrmar sig. InlÀgget kommer iallfall att komma upp pÄ nÄgon gÄng under hegen, passande nog sÄ ska jag pÄ bröllop pÄ lördag. Min mans förÀldrar ska förnya deras löften efter 20+ Är som gifta, sÄ himla romantisk ! 
 
Idag fick jag hem nÄgra smÄ saker som jag hade bestÀllt frÄn eBay. Och ett paket som jag har vÀntat i evigheter pÄ ! Min fina Balmain hÄrborste som jag har lÀngtat efter sÄ. 
 
. . . .
 
Nytt skrivbords / agenda material. Hittade dessa veckoblock och rosett gem pÄ eBay.
Block 1 | Block 2 | Mini block
 
 
 
 
BALMAIN HAIR GOODIES
 
 
 
, INTERIOR
22 Mar kl. 17.33

My everyday go to nudes

 
2015 skrev jag ett liknade inlÀgg pÄ olika nude nyanser och swatches (lÀs hÀr). Nu har inte min kollektion vuxit sÄ mycket sedan dess men jag ville gÄ in djupare pÄ Àmnet. Hypen kring nude-nagellack ser inte ut att blekna och blir allt mer populÀr och mÄnga har svÄrt att hitta en perfekt nude. Att hitta den perfekta nude nyansen för din hudton kan vara otroligt svÄrt. Oftast prövar man mÀngder med olika nyanser innan man hittar en som Àr rÀtt för en. En perfekt nude ser bÄde stilig och dyr ut. Den fÄr dessutom dina fingrar att se lÀngre ut. 
 
Jag vet att ordet "nude" kan betyda nÄgot annat för alla, för er kanske en rosa nude inte alls Àr en nude utan helt enkelt en vanlig rosa. Men vi har alla vÄra Äsikter och smaker. Som ni sÀkert sett sÄ Àr mina naglar alltid mÄlade i en nude fÀrg och chansen Àr att det Àr nÄgon av dessa nagellacken antigen Essie Lady Like , Yves Saint Laurent Beige Leger , Chanel Organdi eller Chalky Pink frÄn H&M.  Alla Àr mycket lika men ÀndÄ olika samtidigt - olika undertoner , pigment, kvalité och slitage. NÄgra hÄller bÀttre Àn visa och andra blir konstiga i fÀrgen efter ett par dagar i solen. Att hitta fina nudes i min smak och som passar min hudton Àr svÄrt. Oftast Àr dom för ljusa, för bruna eller för gula. En perfekt nude för mig Àr en med rosa eller lila underton.
 
Jag har mÄnga gÄnger gjort misstaget att jag har köpt ett nagellack som har sett super fin ut pÄ flaskan men som i slutÀndan inte alls har varit en fin fÀrg, ett exempel Àr Go to Greige frÄn H&M och Christian Louboutin Tutulle. Nu mera gÄr jag alltid efter fÀrger som man tydligt ser undertonerna pÄ och efter en noggrann research pÄ olika swatches. Jag upskattar alltid grymma swatches och tips pÄ olika nude nyanser. Och förhoppningsvis kan detta inlÀgget vara till hjÀlp för er som Àr ute efter det perfekta nude nyansen. 
 
 . . . . . 
 
 
MINA MEST ANVÄNDA & KÖPTA NUDES
 
‱ Essie Lady Like ( finns hĂ€r ) - Ă€r en elegant mjuk mauve / nude. En riktig feminin fĂ€rg som passar precis allt och alla ! Ett perfekt lack bĂ„de som fĂ€rg och formula. Torkar snabbt och chippar inte ett dugg. TvĂ„ lager av detta vackra lack rĂ€cker för att den ska vara helt opak. Definitivt en av mina favoriter och en utav mina mest anvĂ€nda och köpta, Ă€r inne pĂ„ andra flaskan nu. 
 
‱ Yves Saint Laurent Beige Leger ( finns hĂ€r ) - pĂ„ flaska ser den ut att vara nĂ€stintill identisk Essie Lady like men vĂ€l pĂ„ naglarna Ă€r dom olika. Beige Leger Ă€r lite rosa i fĂ€rgen med beige underton. Den Ă€r ganska genomskinlig sĂ„ jag mĂ„lar alltid tre lager för att fĂ„ den helt opak. Det bĂ€sta jag vet med YSL nagellacken Ă€r att dom Ă€r snabbtorkande med tunn och lĂ€tt textur och som dessutom innehĂ„ller Rosenolja som stĂ€rker och skyddar naglarna ifrĂ„n att spricka.
 
‱ H&M Chalky Pink ( finns hĂ€r ) - Ă€r den perfekta gammelrosa och bĂ€sta budget nagellacket jag Ă€ger ! Chalky Pink Ă€r en romantisk gammelrosa fĂ€rg och H&MÂŽs finaste "nude" nagellack. För att vara budget nagellack sĂ„ hĂ„ller det förvĂ„nansvĂ€rt lika bra som Essies nagellack. 
 
 
Nagellacken som syns pÄ bilden: 
 
‱ O.P.I Tickle my france-y 
‱ Zoya Brigitte
‱ Chanel Organdi 
‱ H&M Chalky Pink
‱ O.P.I Don®t bossa nova me around
‱ Essie Lady Like
‱ Dior GrĂ©ge
‱ Yves Saint Laurent Beige leger
‱ EstĂ©e Lauder So Vain
‱ Zoya Rue
‱ O.P.I My very first knockwurst 
 
 
BEAUTY, MY NAILS
21 Mar kl. 14.24

10 saker som gör mig glad

 

THINGS THAT MAKE ME HAPPY

Jag brukar sÀllan skriva personliga inlÀgg speciellt nÀr det kommer till mig sjÀlv. SÄ jag tÀnkte dela med mig en liten egotrippad inlÀgg med lite rolig fakta om mig. Haha ! Saker som gör mig glad vilken dag som helst. 

. . . . . 

 

1. Fota. Att fotografera Àr utan tvekan en av mina största passioner i livet. Jag fotar dagligen sÄ fort jag har en ledig stund över, jag tror inte att det gÄr en enda dag utan att jag har min kamera i min hand. Styla och redigera bilder Àr bland det roligaste jag vet. 
 
2. Richie! Jag trodde aldrig att en liten pÀlsboll pÄ fem kilo kunde ge mig sÄ mycket glÀdje och sÀtta ett leende pÄ mina lÀppar varje dag. Finns ingen och inget som genuint kan fÄ mig att bli sÄ glad som han gör.
 
3. Musik. Jag gillar i stort sett all typ av musik. Det finns inget bÀttre Àn gammla Rnb lÄtar frÄn 90 och 2000 talet. Det Àr mina favoriter. Men afrikansk och house musik gör mig alltid glad. 
 
4. Rosor.  Vare sig det Ă€r konstgjorda rosor eller Ă€kta. Jag Ă€lskar rosor dom gör mig alltid glad. Givetvis sĂ„ föredrar jag frĂ€scha rosor , rosor fĂ„r mig alltid att mĂ„ sĂ„ mycket bĂ€ttre. Speciellt om jag fĂ„r det frĂ„n nĂ„gon jag tycker om. ♄
 
5. Sova. Jag Àlskar att sova det har Ànda sedan tonÄring varit mitt eviga dilemma. Jag Àlskar att sova samtidigt som jag fÄr otroligt mycket Ängest om jag har sovit för mycket en dag eller vaknat för sent.
 
6. Inredning. Att inreda Àr sÄ himla roligt , jag har konstant nya projekt och idéer pÄ gÄng. Jag Àlskar att inreda samtidigt som jag Àr otroligt sjÀlvkritisk. Jag blir sÀllan nöjd men ska alltid hÄlla pÄ eftersom jag lÀtt tröttnar pÄ saker. 
 
7. Naturgodis. Det finns inget godare Àn en pÄse fylld med naturgodis frÄn Hemköp.  Jag lever för torkade nötter som pistage, jumbo majs , banan chips och kokostoppar. 
 
8. Vara hemma. Folk runt omkring mig klagar alltid pÄ mig att jag Àr för mycket hemma. Men för mig finns det inget bÀttre jag Àlskar att vara hemma i mina sköna mjukis klÀder, jag vÀljer det alla dagarna i veckan. För helt Àrligt finns det nÄgot bÀttre ? 
 
9. Resa. Jag Àr som lyckligast nÀr jag Àr ute och reser speciellt om det Àr med min man eller syster vid min sida. Att fÄ resa gör livet sÄ mycket roligare och bÀttre. Jag Àr tacksam varje gÄng jag fÄr chansen att besöka ett nytt land.
 
10. Girlsnight. Gud vet att jag behöver mina tjejer i mitt liv, vad hade jag gjort utan mina galna tjejer ?! Jag Àlskar att resa med dom sÄ fort jag fÄr chansen, Äka pÄ korta weekends eller ha mysiga vinkvÀllar hemma hos mig. 
 
 . . . .
 
 
MIN VACKRA ROSBOLL ↑
 
 För er som undrar för jag vet att ni sÀkert kommer att frÄga. Min Rosboll Àr nÄgot jag har gjort sjÀlv och hÄller fortfarande pÄ att avsluta den dÄ den inte riktigt Àr klar. Men visst ser den otroligt vacker ut ?! 
 
LIFESTYLE
19 Mar kl. 23.25

On my ebay #3

 
SHOP ON MY EBAY :
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11. | 12. | 13. | 14. 
 
 
Jag hade tĂ€nkt att det hĂ€r inlĂ€gget skulle komma upp mycket tidigare men jag blev distraherad och började klicka hem nĂ„gra av grejerna ni ser i kollaget ovanför istĂ€llet. Jag Ă€r helt SÅLD pĂ„ ansiktsmaskerna. Jag brukar normalt inte köpa smink eller skönhetsprodukter frĂ„n eBay speciellt inte om det Ă€r frĂ„n okĂ€nda mĂ€rken. Men den senaste tiden har jag fĂ„tt upp ögonen mer och mer för Japanska och Koreanska hudvĂ„rdsprodukter. De flesta av produkterna ni ser i kollaget kommer frĂ„n ett kĂ€nt Koreanskt hudvĂ„rdsmĂ€rke som heter "The Face Shop". The Face Shop har mer Ă€n 2000 butiker i 29 lĂ€nder vĂ€rlden över och Ă€r ett internationellt vĂ€xande mĂ€rke. l sortimentet hittar man till stor del ekologisk hudvĂ„rd med omsorgsfullt utvalda ingredienser. SĂ„ ni kan pröva dessa skönhetsprodukter med gott samvete. :) 
 
En del av er kanske kommer att finna detta inlÀgget en aning töntig men ni förstÄr nÀr jag satt och planerade om vilka eBay fynd jag skulle tipsa om denna helgen sÄ hade jag svÄrt att bestÀmma mig. Men sÄ tÀnkte jag i sammanband med Skönheten och Odjuret som hade vÀrldspremiÀr för tvÄ dagar sen (jag har lÀngtat i ett helt Är  ) sÄ tÀnkte jag vad bÀttre Àn att tipsa om Disney fynd frÄn eBay ! Som Walt Disney sa : 
 
❝ WHO SAYS WE HAVE TO GROW UP? ❞
 
Happy Shopping ! ♄ Ni hittar allt frĂ„n kollaget i lĂ€nkarna ovanför. 
 
ON MY EBAY
16 Mar kl. 12.01

Årets första TB Box


PRESSUTSKICK

innehÄller * Adlinks
 
Heey pĂ„ er ! ♄ Nu har det varit tyst hĂ€r ett par dagar och det beror helt enkelt pĂ„ att jag har haft mycket att göra. Som ni sĂ€kert har sett sĂ„ fick jag hem för nĂ„gra dagar sedan en ny TB box frĂ„n Tradebanco med diverse olika vĂ„rnyheter. Årets första Tb- box innehöll en massa frĂ€scha produkter inför vĂ„ren. TvĂ„ parfymer, en bodylotion, en fin gummisnodd , löspuder och ett solskydd frĂ„n Hawaiian Tropic. 
 
TvÄ favoriter denna mÄnaden Àr helt klart Replay och 4711 Acqua Colonia dofterna. 
 
. . . . 
 
♄ MÅNADENS TB BOX INNEHÅLL:
Replay Parfym | 4711 Acqua Colonia parfym | 4711 Acqua Colonia Body lotion 
Deborah Milano löspuder | BaByliss Golden hÄrsnodd | Hawaiian Tropic Golden Tint 
 
 
 
4711 Acqua Colonia :
Parfym Pink Pepper & Grapefruit | Bodylotion Mandarine & Cardamom
 
 
 
Alla dessa produkter finns att köpa pÄ Lyko.  
 
BEAUTY, LIFESTYLE
11 Mar kl. 18.24

Bags in nude

innehÄller * Adlinks
SHOP THE BAGS : 
 
Furla Metropolis | Saint Laurent Baby Sac de jour | Karl Lagerfeld Quartz | Loeffler Randall Rider
Givenchy Pouch | Gucci Mini GG Marmont | Furla Candy Sugar | Saint Laurent Blogger bag | Furla Chiara
 
Pudriga nyanser av rosa Ă€r nĂ„got som Ă€r trendigt just nu och nĂ„got som jag alltid har varit svag för. ♄ Jag Ă€lskar att det har blivit sĂ„ trendigt just nu bĂ„de inom mode och inredning. Ville dĂ€rför dela med mig nĂ„gra av de finaste vĂ€skor just nu, finns egentligen sĂ„ mĂ„nga fler att vĂ€lja mellan men ni kan tĂ€nka er hur lĂ„ngt detta inlĂ€gg hade blivit dĂ„.
Alla vÀskor i kollaget hittas ovanför. 
  
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
11 Mar kl. 14.38

My absolute top 5 favorite wines

 
För varje Är som gÄr dricker jag allt mer sÀllan , numera Àr det en gÄng i mÄnaden som mest ibland inget alls pÄ flera mÄnader. Men ibland hÀnder det att jag blir sugen pÄ en god vin. En god vin som jag kan snutta pÄ och njuta av utan att göra nÄgra konstiga grimaser, eller behöva blanda ut det med lÀsk som jag tidigare har gjort med alla andra viner.  Idag har jag smakat tillrÀckligt med mÄnga viner för att veta vad det Àr jag gillar och inte gillar. Jag Àlskar söta viner med inslag av rosor och frukter alla dagar i veckan och avskyr rött vin. 
 
Jag Àr ingen jÀkla vin expert men jag ville dela med mig av mina favorit bubbel, för kanske ni precis som mig har svÄrt för att hitta goda viner. Om ni inte gillar söta viner sÄ Àr jag ledsen att sÀga att ni kanske dÄ inte kommer att gilla nÄgon av mina tips men jag tycker helt klart att dom Àr vÀrda ett smakprov ! Vem vet kanske hittar ni ert favorit vin för resten av livet , eller inte. Haha ! 
 
 . . . 
 
Bottega Petalo Il Vino dell'Amore Moscato
Ett Italiensk vin som jag upptÀckte av en slump nÀr jag köpte med min en flaska under min Paris resa för nÄgra Är sen och en stapelvara i min vin kylskÄp ! Har sedan dess alltid köpt med mig en flaska hem pÄ varje utomlands resa dÄ detta vinet sorgligt nog inte finns att köpa i Sverige. Bottega Petalo Àr en söt mousserad vin med lÀcker smak av blommor och med inslag av apelsin och honung. Min absoluta segerkandidat och som jag alltid har minst en flaska av i min bar.
En flaska kostar ca 100 kr.
 
Pink Platino 
En löjligt god budget vin och dÀr med sötast i smaken av dem alla! Det hÀr vinet Àr inte bara fin pÄ flaska den Àr lika god som den ser ut att vara. SÄ dÀr hÀrligt rosa och smakrik i smaken. Pink Platino Àr ett spanskt vin , söt och bÀrig, nÄgot blommig i smak med inslag av litchi, röda bÀr, citrus och örter. Perfekt att bjuda pÄ som vÀlkomstdrink.
En flaska kostar ca 55 kr. 
 
 
 
CHEERS ! THE BEST BUBBLYS MY WAY !
 
Asti Martini
En gammal italiensk goding som de flesta kÀnner till. Jag med mina tjejer har tömt oÀndligt med mÄnga Asti flaskor genom Ären och sÄ fortsÀtter vi. Asti Martini var i mÄnga Är min enda favorit och var ett mÄste pÄ varje hemmafest. Asti Àr mycket söt i smaken och blommig med inslag av pÀron, honung och flÀder. Priset pÄ den hÀr underbara vinet har gÄtt upp lite för varje Är , jag minns för 8 Är sen nÀr den kostade 55 kr nu kostar den nÄgra kronor mer men Àr fortfarande en super god budget vin och skonsam för plÄnboken. 
En flaska kostar ca 75 kr.
 
Jacob's Creek Moscato Rosé
Ett Australiensk vin som jag upptÀckte i en av mina resor till London. Första gÄngen jag smakade pÄ det hÀr sagolika vinet var ur en mega stor nudellkopp till min födelsedag. Ett fantastisk god bubbel med en korsning av moscato och rosé som enligt mig inte kan bli bÀttre. Fruktig och galet söt i smaken som doftar godis för vuxna. 
Det enda som Àr trÄkigt med det hÀr vinet Àr att den Àr sÄ himla svÄr att hitta ! 
En flaska costar ca 80 - 100 kr. 
 
Aviva Pink Gold 
Guld pÄ flaska, en fantastisk smaksatt vin med stark smak och doft av persika, honung och mandarin frÄn Spanien. En vÀlbalanserad kombination av olika smaker, fruktig, söt och nÄgot blommig i smak med inslag av persika, galiamelon, rosor, flÀder, pÀron och mandarin. Den Àr inte bara fin att titta pÄ men den Àr ocksÄ fantastisk att dricka. Det bÀsta av allt Àr att den ser dyr ut men Àr löjligt billig. Nittio kronor för det hÀr vinet Àr rena fyndet.
En flaska kostar ca 90 kr. 
 
 
 
 
FOOD & DRINKS, INTERIOR
09 Mar kl. 18.31

Ebay Guide | SÄ hÀr handlar du pÄ Ebay !

 
 
 
Man skulle kunna tro vid det hÀr laget att alla vet hur Ebay funkar men Àn finns det dom som inte vet och det förstÄr jag Ebay Àr inte det lÀttaste speciellt om man inte fÄr hjÀlp. Jag har fÄtt mÄnga frÄgor om hur Ebay funkar, hur betalar man , vad kostar frakten och betalar man tull ?  För nÄgra Är sedan skrev jag en guide om hur man shoppar pÄ ebay. SÄ jag tÀnkte att det var dags att skriva en ny och uppdaterad guide nu nÀr jag vet mer om ebay och Àr nÀstan rena experten. 
 
VAD ÄR EBAY ? 
Ebay Àr en internationell handelsplats med bÄde privata sÀljare och företag frÄn hela vÀrlden som sÀljer saker. Ebay Àr med andra ord precis som Tradera (för er som inte visst sÄ Àr Tradera till och med en del av ebay!) , fast bÀttre ! PÄ Ebay sÄ sÀljs det bÄde begagnade och nya grejer. Man kan köpa pÄ auktion vilket innebÀr att man dÄ "budar" pÄ saker eller sÄ kan man köpa pÄ fast pris. 
 
. . . . . 
 
SKAPA KONTO & REGISTRERA DIG.

#1. Det första du mÄste göra för att kunna handla pÄ Ebay Àr att registrera dig & öppna ett konto. 
Det gör du enkelt genom att klicka pÄ "Register" alltsÄ Registrera, dÀr efter fyller du i alla dina uppgifter. Det Àr gratis att bli och vara medlem pÄ sidan! OBS! För att kunna handla pÄ Ebay mÄste du ha ett godkÀnt Paypal konto, men det gÄr ocksÄ bra att betala med sitt kort. (det har aldrig jag gjort)

#2. Om du INTE har ett Paypal konto gör sĂ„ hĂ€r: Öppna ett konto pĂ„ Paypal. Bli medlem genom fliken "Öppna ett konto" & fyll sedan i dina uppgifter. Det Ă€r gratis att bli och vara medlem pĂ„ sidan. TĂ€nk pĂ„ att du mĂ„ste ha ett kort tillgĂ€ngligt som du kan koppla till ditt Paypal konto. Du gör det genom att gĂ„ in pĂ„ "Mitt konto" → "LĂ€gg till eller redigera kreditkort". DĂ€r fyller du i dina uppgifter dĂ€r efter "reserveras" 15 kronor pĂ„ ditt konto, sedan Ă€r det bara att vĂ€nta i 2-5 dagar pĂ„ att fĂ„ ditt konto verifierat. Efter det kommer det att stĂ„ en liten kod pĂ„ ditt kontoutdrag pĂ„ de beloppet som reserverades nĂ€r du kopplade ditt kort. Den hĂ€r koden ska du sedan fylla i pĂ„ ditt Paypal konto, för att verifiera att det verkligen Ă€r ditt kort och sĂ„ att pengarna kan dras nĂ€r du shoppar.  Sedan Ă€r det klart! Glöm inte att dubbelkolla dina uppgifter pĂ„ din Paypal, ditt namn, efternamn & adress! Om allt stĂ€mmer sĂ„ Ă€r du nu klar & du kan nu börja anvĂ€nda ditt Paypal konto!

#3. Nu Ă€r det dags att koppla ihop ditt Paypal konto med ditt Ebaykonto. Detta gör du enkelt genom att logga in pĂ„ ditt Ebay konto , gĂ„ in pĂ„ fliken → "My ebay" sen → "Account" dĂ€r efter fliken → "Paypal Account". PĂ„ "Paypal account" ska du skriva in din hotmail som du har pÄ Paypal. AlltsĂ„ din hotmail som Ă€r kopplat till ditt Paypal & som du ocksĂ„ har för att logga in pĂ„ din paypalkonto. Nu Ă€r du redo att börja handla!
 
. . . . . . 
 
HUR MAN HANDLAR. 

#4. Det finns tvÄ olika sÀtt att handla frÄn Ebay. Vissa objekt budar man pÄ (aldrig gjort det) och andra har ett fast pris "Buy it now".  Det finns ocksÄ tre Ebay att handla frÄn , den amerikanska , tyska och brittiska. Jag har aldrig handlat frÄn den tyska och den brittiska har jag handlat frÄn vid nÄgra tillfÀllen. Jag handlar alltid frÄn amerikanska ebay först och frÀmst frÄn Kinesiska sÀljare. Det Àr löjligt billigt och man kan fynda galet mycket.  NÀr du gÄr in pÄ en auktion kan du alltid se alla priserna i svenska kronor och om det Àr fri frakt eller inte.  PÄ auktionen stÄr det ocksÄ frÄn vilket land sÀljaren skickar ifrÄn och om dom postar till ditt land. Visa sÀljare levererar inte till Europa detta stÄr dÄ oftast pÄ auktionens vara ! En del sÀljare erbjuder fri frakt medan andra tar nÄgra kronor, det Àr olika. Jag har aldrig behövt betala tull nÀr jag har köpt frÄn Kinesiska sÀljare men dÄ Àr det för jag jag aldrig har bestÀllt nÄgot jÀtte dyrt men tÀnk pÄ att du kan behöva betala tull eller moms om du bestÀller nÄgot för flera hundralappar frÄn en sÀljare. Du kan lÀsa mer om tull och moms avgifter hÀr. Glöm inte att kolla upp om sÀljaren har bra omdöme (alltsÄ deras "Feedback"). Har du nÄgra frÄgor om auktionen eller objektet kan du enkelt kontakta sÀljaren. 
 
#5. Det Àr inte alltid lÀtt att hitta det man letar efter pÄ Ebay. I mÄnga fall mÄste man skriva in flera olika sökord och kasta om orden. Man mÄste helt enkelt pröva sig fram och "sÀrskriva" en hel del för att hitta det man Àr ute efter. Vi sÀger att du letar efter en vÀska dÄ skriver jag "Women ladies handbag" istÀllet för att bara skriva "handbag". 
NÀr jag letar efter ett objekt sÄ sorterar jag alltid efter lÀgsta pris och frakt, och vÀljer att det endast skall visa produkter som kan skickas till Sverige.  PÄ sÄ sÀtt hittar du lÀttare det du söker. Hittar jag en produkt som jag tycker om sÄ kopierar jag hela objektens namn och klistrar in i sökrutan högst upp pÄ ebay. DÄ kommer det liknande försÀljningar upp och man kan sen vÀlja den sÀljaren som har bÀst pris och bÀst feedback. Jag köper alltid frÄn sÀljare som har hög feedback. 
 
#6. NÀr du har bestÀmt dig för vilket objekt du ska ha sÄ trycker du pÄ "Buy it now". DÀr efter kommer du till kassan , du kan se din bestÀllning och dina uppgifter. Om du vill bifoga ett meddelande till sÀljaren sÄ klickar du pÄ "Add message to seller". NÀr du lÀst allt och Àr nöjd sÄ trycker du pÄ "Confirm and pay". EfterÄt fÄr du en bekrÀftelse frÄn ebay om ditt köp har gÄtt igenom och ett annat kvitto pÄ din mejl frÄn paypal. 
 
#7. Det enda som kan vara lite trÄkigt Àr att ibland sÄ Àr det otroligt lÄnga och lÄngsamma leveranstider. Detta Àr pga de flesta sÀljarna erbjuder fri frakt men lÀngre leveranstid dÄ. Men det Àr nÄgot man fÄr ta. Jag köper oftast frÄn auktioner med gratis frakt, men ibland sÄ kan frakten ligga pÄ exempelvis 2 - 15 kr och det Àr ingenting de heller.  PÄ nÀstan alla auktioner sÄ stÄr det hur lÄng leveranstid det Àr och estimerad ankomst. Leveranstiderna kan vara pÄ allt frÄn 2 mÄnader till 1 vecka. Vissa sÀljare Àr riktigt snabba pÄ leveranser medan andra tar jÀtte lÄng tid. Och i vissa fall dyker inte ens paketen upp ! Men du behöver dÄ inte vara orolig om en produkt inte kommit fram, du kontaktar försÀljaren dÄ och de flesta av dom skickar oftast ut en ny produkt. Men du kan ocksÄ oftast fÄ pengarna tillbaka. Om försÀljaren dÀremot inte Àr samarbetsvillig sÄ gÄr det att öppna ett "Case" och  dÄ hjÀlper Ebay dig och du fÄr tillbaka pengarna.
 
Det var nog allt. Jag hoppas att jag har fĂ„tt med allt denna gĂ„ngen. Ebay Ă€r busenkelt att handla pĂ„ , nĂ€stan för enkelt att det nĂ€stan Ă€r livsfarligt.  NĂ„got annat ni vill veta om Ebay ? Dela gĂ€rna med er. ♡ 
 
HÀr kan du lÀsa mitt andra Ebay inlÀgg. 
 
LIFESTYLE, ON MY EBAY
08 Mar kl. 20.27

Trendar just nu: NĂ€tstrumpbyxor

innehÄller * Adlinks
S H O P :
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11
 
NÀtstrumpbyxor Àr nÄgot som syns till överallt just nu vare sig det Àr kombinerat med byxor och ett par sneakers till eller under ett par slitna jeans.  90 tales nÀtstrumpbyxor har gjort comeback och Àr hetare Àn nÄgonsin. NÀtstrumpbyxan finns i olika stilar och fÀrger, bÄde med stora och mindre hÄll. Jag har samlat ihop nÄgra av dom snyggaste och billigaste nÀtstrumbyxor och nÀtstrumpor.
 
Jag vill ocksÄ pÄpeka att visst ser man mÀngder med ur snygga smala tjejer med pang kroppar som bÀr dessa nÀtstrumpbyxor men man behöver inte vara smal för att rocka nÀtstrumpbyxor! Ni som Àr mer "hull" begrÀnsa er inte och vÄga testa ni ocksÄ ! Man behöver inte vara smal för att slaya en outfit, just saying ! 
 
xoxo ♄
 
FASHION CRAVINGS, LIFESTYLE
07 Mar kl. 20.38

Tuesday and Fishnets

 
MIN RICHIE ♄
 
 
AlltsÄ hur kallt Àr det inte ute trots att vi Àr inne pÄ Mars mÄnad ? Jag tÀnkte att det var lugnt att plocka fram min Mc jacka men 15 minuter ute med Richie rÀckte för att jag skulle komma hem genomfryst. TrÄkigt med kyla men sÄ glad över att för varje dag som gÄr sÄ fÄr vi Ànnu mer dagsljus att utnyttja. Ett nytt paket frÄn Tradebanco landande idag laddat med en massa godingar,  ser fram emot att fÄ se vad som ligger i boxen. 
 
. . . 
 
PÄ tal om annat, har ni sett att nÀtstrumpbyxorna har gjort come back och Àr hetare Àn nÄgonsin ? Precis som chokers var nÀtstrumpbyxan super populÀr pÄ 90 talet och i början av 2000. SÄ i morse nÀr jag vaknade kastade jag mig över min undangömda underklÀdeslÄda med bortglömda underklÀder och plockade fram mina nÀtstrumpbyxor som jag har haft i över 10 Är. Jag trodde att jag hade tvÄ par men tydligen sÄ hade jag TRE och tvÄ av dom var helt nya och oanvÀnda,  i toppskick! Roligt nog sÄ var det tre olika nÀtstrumpyxor varav ett par av dom var enkla overknee nÀtstrumpor vilket jag sjÀlvklart drog pÄ mig direkt. Dom satt perfekt under mina tights och syndes snyggt mellan skorna och byxkanten. Lite sÄ dÀr kaxigt och coolt. 
 
 
PR BOX FRÅN TRADEBANCO
 
 
 
 
LIFESTYLE
05 Mar kl. 11.46

On my ebay #2

 
SHOP ON MY EBAY :
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11. | 12. | 13. | 14. | 15.
. . .
 
HÄll hÄrt i era plÄnböcker för hÀr kommer ett par grymma inredningsdetaljer frÄn ebay och massor av mina personliga favoriter ! Flera av dessa inredningsdetaljer finns att hitta hos mig, vare sig det Àr i köket eller pÄ mitt skrivbord.  NÄgot jag har bunkrat upp med Àr massor med olika folie pappersugrör i olika fÀrger med olika design.  Dessa sugrör Àr super fina och populÀra,  ett 25 pack gÄr normalt pÄ 30 - 50 spÀnn pÄ svenska affÀrer men pÄ ebay kan man köpa dom till fynd pris för 12 - 17 kr ! Vilket Àr stor skillnad. Jag vill inte betala 50 spÀnn för 25 pappersugrör som man inte kan ha lÀnge i sin drink dÄ dom blir blöta och inte Àr sÄ goda att dricka ur. 
 
Jag har sÄ mÄnga fina inrednings och skrivsbords detaljer som jag vill tipsa om men det fÄr bli i ett annat inlÀgg.
Ni hittar allt i kollaget i lĂ€nkarna ovaför. Happy Shopping ! ♄
 
Ni fÄr inte glömma att gilla detta inlÀgg & kom gÀrna med förslag inför kommande ebay inlÀgg. 
 
LIFESTYLE, ON MY EBAY
02 Mar kl. 11.57

Sara Happ The Lip scrub & The Lip Slip gloss

 
SARA HAPP THE LIP SCRUB & THE LIP SLIP ONE LUXE GLOSS 
 
 
För er som har missat precis som jag sÄ sÀljs Àntligen Sara Happ's lÀppprodukter i Sverige hos Cocopanda.  Det mesta har givetvis blivit slutsÄld men Àn finns det nÄgra godingar kvar. Hennes produkter Àr fantastiska och förpackningarna enkla men söta,  dekorerade med en rosett runt om. Jag klickade hem en lÀppskrubb och hennes omtalade lÀppbalsam "The Lip Slip" pÄ tub. "The Lip slip" finns ocksÄ pÄ burk men det kÀnns sÄ jÀkla ohygieniskt med att köra ner fingret i burken speciellt om man dessutom har lÄnga naglar. Det sista jag vill Àr att ha en massa skit under mina naglar. SÄ nÀr jag sÄg att lÀppbalsamet fanns pÄ tubb sÄ var det ett sjÀlvklar köp. 
 
Sara Happ startade sin affÀr 2005 i Tokyo. Hennes affÀrsidé som startade i köket Àr numera kÀnd över hela vÀrlden. Hennes lÀppprodukter bestÄr av magiska lÀpp skrubber och balmer med fantastiska dofter. DÄ och dÄ slÀpper Sara Happ exklusiva lÀppskrubber som Àr tillgÀngliga under en kort period. Alla hennes produkter Àr cruelty free. 
 
. . . . . 
   
 ❄ Sara Happ The Lip Scrub - Sparkling Pink Grapefruit 
 
Det stod mellan Créme Brulee ,Peppermint och Grapefruit. Jag valde lÀppskrubben med doft av grapefrukt - luktar AMAZING ! Alla lÀppskrubben Àr gjorda pÄ naturliga ingredienser som socker och mineral olja. Doften Àr behaglig och inte alls stark, smakar inte sÄ gott som Lush's lÀppskrubb eftersom denna har nog lite mer olja.  Men jag tyckte att den funkade bÀttre Àn Lush's lÀppskrubb. Den glider lÀtt pÄ lÀpparna och Àr inte alls kladdig. En liten klick rÀcker mer Àn vÀl för att fÄ bort torr och flagnig hud. LÀpparna blir efterÄt mjuka och glÀnsande. 
 
 
 
 
SARA HAPP THE LIP SCRUB SPARKLING PINK GRAPEFRUIT
 
 
 
 
❄ Sara Happ - The Lip Slip One luxe Gloss 
 
Denna lyxiga transparenta lÀppbalsam Àr gjord pÄ samma formula som den originella "The Lip Slip balm" , det som skilljer dom Ät Àr att denna balsamen har glans och kommer i en tub. LÀppglanset har en tjock, klippig formula men Àr doftfri. The Lip Slip Gloss Àr mer vÀsk och fingervÀnlig. 
 
För att vakna upp med babylena lÀppar lÀgg en liten klick av detta lÀppglans pÄ lÀpparna efter peeling före lÀggdags. 
 
 
 
LET THE HYDRATION BEGIN, SLIP INTO THIS. 
 
BEAUTY, LIFESTYLE