THINGS THAT MAKE ME HAPPY

Jag brukar sällan skriva personliga inlägg speciellt när det kommer till mig själv. Så jag tänkte dela med mig en liten egotrippad inlägg med lite rolig fakta om mig. Haha ! Saker som gör mig glad vilken dag som helst. 

. . . . . 

 

1. Fota. Att fotografera är utan tvekan en av mina största passioner i livet. Jag fotar dagligen så fort jag har en ledig stund över, jag tror inte att det går en enda dag utan att jag har min kamera i min hand. Styla och redigera bilder är bland det roligaste jag vet. 
 
2. Richie! Jag trodde aldrig att en liten pälsboll på fem kilo kunde ge mig så mycket glädje och sätta ett leende på mina läppar varje dag. Finns ingen och inget som genuint kan få mig att bli så glad som han gör.
 
3. Musik. Jag gillar i stort sett all typ av musik. Det finns inget bättre än gammla Rnb låtar från 90 och 2000 talet. Det är mina favoriter. Men afrikansk och house musik gör mig alltid glad. 
 
4. Rosor.  Vare sig det är konstgjorda rosor eller äkta. Jag älskar rosor dom gör mig alltid glad. Givetvis så föredrar jag fräscha rosor , rosor får mig alltid att må så mycket bättre. Speciellt om jag får det från någon jag tycker om. ♥
 
5. Sova. Jag älskar att sova det har ända sedan tonåring varit mitt eviga dilemma. Jag älskar att sova samtidigt som jag får otroligt mycket ångest om jag har sovit för mycket en dag eller vaknat för sent.
 
6. Inredning. Att inreda är så himla roligt , jag har konstant nya projekt och idéer på gång. Jag älskar att inreda samtidigt som jag är otroligt självkritisk. Jag blir sällan nöjd men ska alltid hålla på eftersom jag lätt tröttnar på saker. 
 
7. Naturgodis. Det finns inget godare än en påse fylld med naturgodis från Hemköp.  Jag lever för torkade nötter som pistage, jumbo majs , banan chips och kokostoppar. 
 
8. Vara hemma. Folk runt omkring mig klagar alltid på mig att jag är för mycket hemma. Men för mig finns det inget bättre jag älskar att vara hemma i mina sköna mjukis kläder, jag väljer det alla dagarna i veckan. För helt ärligt finns det något bättre ? 
 
9. Resa. Jag är som lyckligast när jag är ute och reser speciellt om det är med min man eller syster vid min sida. Att få resa gör livet så mycket roligare och bättre. Jag är tacksam varje gång jag får chansen att besöka ett nytt land.
 
10. Girlsnight. Gud vet att jag behöver mina tjejer i mitt liv, vad hade jag gjort utan mina galna tjejer ?! Jag älskar att resa med dom så fort jag får chansen, åka på korta weekends eller ha mysiga vinkvällar hemma hos mig. 
 
 . . . .
 
 
MIN VACKRA ROSBOLL ↑
 
 För er som undrar för jag vet att ni säkert kommer att fråga. Min Rosboll är något jag har gjort själv och håller fortfarande på att avsluta den då den inte riktigt är klar. Men visst ser den otroligt vacker ut ?!