SARA HAPP THE LIP SCRUB & THE LIP SLIP ONE LUXE GLOSS 
 
 
För er som har missat precis som jag så säljs äntligen Sara Happ's läppprodukter i Sverige hos Cocopanda.  Det mesta har givetvis blivit slutsåld men än finns det några godingar kvar. Hennes produkter är fantastiska och förpackningarna enkla men söta,  dekorerade med en rosett runt om. Jag klickade hem en läppskrubb och hennes omtalade läppbalsam "The Lip Slip" på tub. "The Lip slip" finns också på burk men det känns så jäkla ohygieniskt med att köra ner fingret i burken speciellt om man dessutom har långa naglar. Det sista jag vill är att ha en massa skit under mina naglar. Så när jag såg att läppbalsamet fanns på tubb så var det ett självklar köp. 
 
Sara Happ startade sin affär 2005 i Tokyo. Hennes affärsidé som startade i köket är numera känd över hela världen. Hennes läppprodukter består av magiska läpp skrubber och balmer med fantastiska dofter. Då och då släpper Sara Happ exklusiva läppskrubber som är tillgängliga under en kort period. Alla hennes produkter är cruelty free. 
 
. . . . . 
   
¬†‚Ě• Sara Happ The Lip Scrub - Sparkling Pink Grapefruit¬†
 
Det stod mellan Créme Brulee ,Peppermint och Grapefruit. Jag valde läppskrubben med doft av grapefrukt - luktar AMAZING ! Alla läppskrubben är gjorda på naturliga ingredienser som socker och mineral olja. Doften är behaglig och inte alls stark, smakar inte så gott som Lush's läppskrubb eftersom denna har nog lite mer olja.  Men jag tyckte att den funkade bättre än Lush's läppskrubb. Den glider lätt på läpparna och är inte alls kladdig. En liten klick räcker mer än väl för att få bort torr och flagnig hud. Läpparna blir efteråt mjuka och glänsande. 
 
 
 
 
SARA HAPP THE LIP SCRUB SPARKLING PINK GRAPEFRUIT
 
 
 
 
‚Ě• Sara Happ - The Lip Slip One luxe Gloss¬†
 
Denna lyxiga transparenta läppbalsam är gjord på samma formula som den originella "The Lip Slip balm" , det som skilljer dom åt är att denna balsamen har glans och kommer i en tub. Läppglanset har en tjock, klippig formula men är doftfri. The Lip Slip Gloss är mer väsk och fingervänlig. 
 
För att vakna upp med babylena läppar lägg en liten klick av detta läppglans på läpparna efter peeling före läggdags. 
 
 
 
LET THE HYDRATION BEGIN, SLIP INTO THIS.