THIS MADE ME HAPPY LAST WEEK. 
 . . . . 
 
Förra veckan var en bra vecka, så mycket roligt hände att jag knappt hann stanna upp för att ta in allt. Jag är så tacksam för varje tillfälle jag genuint är lycklig i både själ, hjärta och sinne. Så vad mer passande än en "happy list " att dela med mig av saker, tillfällen och männskor som fick mig att bli glad / skratta. Listan är hittad hos Cath.  Om det är något jag älskar så är det att få vara runt positiva människor, med så där härligt bubblande personlighet och humör som inte ska klaga på allt och alla. Positiva människor är bland det bästa jag vet. 
 
 
. . . ♥ . . .
 
 
Someone who made me smile.
 
 Min man ! ♥ För att han för det mesta gör och säger saker som får min antigen att le eller vika mig av skratt.
 
 
 
Something that made me smile.
 
Det var länge sedan jag log så mycket som jag gjorde i lördags på mina svärföräldrars bröllop. Jag kunde inte sluta le under hela bröllopet även om jag försökte. Det var så fint, fylld med glädje och positiva människor men framförallt unik och romantisk ! 
 
 
Something that made me laugh.
 
Min lilla syster,  hon är så rolig som människa. Hon är verkligen det jag kallar komedi. Varje gång vi umgås så skrattar jag så mycket att tårarna bara sprutar och jag viker mig på golvet av skratt. Hon kläcker ut sig dom mest knäppaste och roligaste grejer utan att mena det, det är bara sådan hon är som person. Inte konstigt att jag dör för henne. ♥
 
 
A song that made me smile.
 
{ Condones de Colores by Ozuna } « länk. Även om jag inte är så förtjust i namnet så är det en av mina favorit låtar just nu. Det var länge sedan jag lyssnade på en riktigt grym reggaeton låt. Jag är svårtflörtad när det kommer till reggaeton musik och gillar sällan låtarna som släpps nu för tiden. Men dom senaste månaderna har det kommit ut riktigt grymma låtar som jag lyssnar på dagligen.
 
 
A memory that made me smile.
 
Att få vara en del av mina svärföräldrars bröllop och få vara där vid Brownies sida i lördags väkte så många fina minnen. Det fick mig att tänka tillbaka på våran bröllop och alla känslorna som jag minns än idag. 
Det är mitt finaste och mest känsloladdade minne hittills, den får mig att le samtidigt som den ger mig lyckotårar. Jag är så stolt över att få vara Brownies fru och samtidigt ha två familjer med olika kulturer. ♥
 
 
A purchase that made me happy . 
 
Jag har klickat hem så mycket fint och roligt den senaste veckan men något som slår allt måste vara min nya Balmain hårborste i förgylld i 24-karats guld som har varit på min must have lista i evigheter. Kommer att visa den för er under veckan.