❝ I'D LOVE TO HAVE THE WHOLE PLACE SWIMMING IN ROSES ❞
 
. . . 
 
Heey vänner ! Hoppas helgen har varit fin. 
 
Gud vad förra veckan gick snabbt och denna verkar gå lika snabbt, snart är det dags för helg igen ! 
Ja hösten är här men det verkar som sommar vädret inte har gett sig riktigt. Det är fortfarande varmt och svalt när man går ut, vilket är skönt och uppfriskande. Bladen på träden har dock börjat bli gula och sakta börjat släppa. Både igår och idag har höst känslan riktigt kickat in hos mig.  Så självklart var jag tvungen att klicka hem en massa doftljus. Detta är några av de många sakerna jag älskar med hösten, att få tända doftljus, i stora lass också. Haha..
 
. . . .
 
Annars då ? Ja, de senaste 2 veckorna har det inte alls varit något roligt. Först gick min imac dator sönder eller skärmen slocknade av någon konstig anledning medan allt annat på dator funkade. Efter ett helt dygn kunde vi tvångs reebota skärmen, ni vet precis som man gör med sin iphone när den strular eller man måste göra konstig uppdatering ? Precis så. Och det funkade och vi lyckades tända min skärm. Och nu till helgen upptäckte jag en vattenläcka i vårt kök, är så tacksam att jag var snabb och upptäckte den i tid. Jag är alltid uppmärksam med allt här hemma, så när minsta lilla är fel då känner jag det direkt på mig som i detta fallet. Hur som haver tydligen så vart det ett vatten rör som hade hoppat ur led och gått sönder så all vattnet från kranen bara forsade under skåpen och på golvet. Vi fixade snabbt med en rörmokare så ingen större skada hann ske. Puff! 
 
Så vet ni vad jag har gjort ? Jag har köpt mina första julklappar. Nu är vi i slutet av september och jag har redan börjat julklappsinköpen. Så nu är jag klar med småttingarna av vår familj. Vi är väldigt många i vår familj, så det är lika bra att vara ute i god tid. Och nu närmar vi oss Oktober då är det enligt mig dags att börja tänka på julklappar. Julklappar är ju superroligt att ge bort, men det kan bli rätt dyrt och stressigt. Så i december vill jag heller njuta av julkänslan till fullo och inte springa runt och hetsa över julklappar, det tycker jag bara är jobbigt...