* inlÀgget innehÄller Adlinks
 
 
 
MAYBELLINE x GIGI HADID LIMITED EDITION MAKEUP COLLECTION 
 
. . . 
 
I slutet av förra Äret slÀppte sminkmÀrket Maybelline en limited edition sminkkollektion med super modellen Gigi Hadid.  
Och jag Àlskar precis allt med den, speciellt förpackningarna som Àr i en perfekt nude:ig fÀrg, och den guldiga texten som ger den dÀr lilla extra touchen. Stilrent men ÀndÄ enkelt för att vara ett budget mÀrke och dessutom exklusivt. Kollektionen Àr uppdelad i tvÄ stycken kollektioner East Coast Glam som bestÄr av perfekta nude lÀppstit och ögonskuggor.  West Coast Glow som Àr inspirerad av de varma Cali vibbarna frÄn Gigis hemstad med sensuella lÀppstift och lÀppennor i olika nyanser av rött. 
 
I kollektionen finns det allt frÄn Primers, highlighters i tvÄ olika nyanser , lÀppennor, ögonskuggor, mascaror, smÄ sminkborstar, eyeliner och svart & vit kajalpenna,  Det enda som jag saknade i kollektionen, som jag önskar att dom hade inkluderat Àr nÄgon snygg nude rosa nagellack, en bronzer och lite större sminkborstar. Kollektionen har fÄtt bÄde ris och rosor och dessvÀrre sÄ har flera av produkterna varit en flopp, dessa Àr inte nÄgra utav dom - snarare tvÀrtom och mina favoriter ! För tillfÀllet Àr det Gigi Hadid Lash sensational mascara och lÀppennan i nyansen "Erin"  som gÄr varm hemma hos mig. Jag Àlskar lÀppennorna!
 
 
 
 
Kollektionen finns bland annat att köpa pÄ H&M's butiker och pÄ nÄgra fÄ utvalda shoppar pÄ nÀtet. Om du har tur sÄ kan du fortfarande fynda flera av godingarna pÄ H&M, jag var dÀr för drygt tvÄ veckor sen och dÄ hade dom rea pÄ hela Gigi Hadid kollektionen. 
 
 
 
 
Jag har nog provat 100 olika lÀppennor genom Ären och dessa Àr nÄgra utav dom.  LÀppennorna finns att köpa bÄde separat och i lip kits med matchande lÀppstift. BÄde formula och pigment Àr bomb. Vill man bara köpa lÀppennan sÄ kostar dom 90 kr styck. Du hittar dom hÀr. 
 
 
 
 
 Favoriten Erin.  ↑
 
 
 
 
Gigi Hadid lip kit's
NÀr man tÀnker pÄ lip kit's sÄ tÀnker man oftast pÄ Kylie JennerŽs men precis som mÄnga andra har  Gigi Hadid slÀppt sin version av matta lip kits i perfekta nudes och röda nyanser.  Varje lÀppstift kommer med en matchande lÀppenna.
 
"Erin" Àr en mauve plommon fÀrgad nyans och Àr dÀr med ocksÄ min favorit, och som jag för tillfÀllet anvÀnder flitig pÄ lÀpparna. Jag förstÄr inte hur denna inte har sÄlt ut som "Taura" eller "McCall".  "McCall" Àr en ljus nude med aprikosfÀrgade undertoner och dÀr med den ljusaste i hela kollektionen.   Jag lever för den krÀmiga formulan pÄ bÄde lÀpppennorna och lÀppstiften. Dem glider lÀtt pÄ lÀpparna utan att torka ut dom och hÄller i timmar. 
 
 
 
 
Gigi Hadid lip kitÂŽs.
Erin | McCall 
 
 
 
 
Gigi Hadid Lash sensational mascara
179:- Àr kanske lite i överkant för en mascara frÄn Maybelliine, men vi skyller pÄ att det Àr limited edition. 
NÀr jag testade den insÄg jag att den vart vÀrt precis vart enda krona för innehÄllet Àr precis som tidigare, den snygga förpackningen Àr bara ett plus i kanten. Den böjda borsten ger ögonfrasarna en fantastisk volym, glöm klumpiga ögonfransar och mascaror som smular.  Lash Sensational mascara Àr en del av West Coast Glow-kollektionen. Du hittar den hÀr. 
 
 
 
*Alla produkterna ni ser i inlÀgget Àr köpta med mina egna pengar.