Dom enda cigaretterna jag äger idag.. ett iphone skal. 

. . . 

 

I början av denna månaden nådde jag 1 år som rökfri , i skrivandes stund har jag nu varit rökfri i 1 år och 1 månad.  Jag har alltid vetat innerst inne att jag någon dag skulle sluta röka men jag trodde aldrig att den skulle bli förra året.  Det har gått ett år sedan jag "cold turkey" som amerikanerna säger,  ändrade mitt förhållande status med cigaretter och skit har det förändrat mitt liv.  Sedan den dagen har jag aldrig mer tittat tillbaka och jag är inte ett dugg avundsjuk på dom som får "njuta" av dom där cancerpinnarna, Jag tycker snarare synd om dom, hur dom sakta men säkert dödar sig själva genom att dagligen stoppa in sig det giftet. Jag är inte dramatisk det är bara fakta. Du kanske inte dör idag men du dödar sakta dig själv varje gång du tänder den där cigaretten. 

Nu i efterhand när cigarretter och månaderna har gått och jag har haft tillräckligt med tid att sakta börja återhämta mig, kan jag med all säkerhet säga att jag aldrig någonsin kommer att röka ingen. Jag mår så bra och känner verkligen stor skillnad. Jag har fått tillbaka glöden på min hud, mitt ansikte är inte grått och torrt längre, jag stinker inte längre askfat, mitt luktsinne är bättre än någonsin , maten smakar 1000 gånger godare och jag dör inte varje gång jag går upp för trapporna. Och nej ag har under hela detta året inte haft ett enda sug på att tända en cigarett faktum är att det har gett mig det motsatta effekt. Doften stör mig extremt mycket och det är just den som har fått mig att hålla mig borta. Det är nu jag verkligen förstår dem människorna som inte röker hur det känns att stå ut med den äckliga lukten - det är SÅ jobbigt !  Jag känner mig extremt stolt att jag har kunnat göra detta på egen hand utan någon hjälpmedel som helst och att jag klarade det med tanke på att jag bor med en stor rökare. Jag är så glad att jag lyckades bli av med mitt beroende. Det var utan tvekan en av de bästa besluten jag har gjort i hela mitt liv.  Jag har bevisat ännu en gång för mig själv att jag kan om jag verkligen vill. 

Det är därför jag vill uppmuntra dig och alla er som röker att sluta med det. Om du har dåliga vanor i ditt liv som hindrar dig från att vara ditt bästa du så uppmanar jag dig att göra dig av med dom. Inte för någon annas skull utan för att det är vad ditt hjärta vill. Tänk på att oftast så blir "senare" aldrig, så ta tag i det idag. Du kan om du vill. 

Här hittar du mitt tidigare inlägg hur jag slutade röka. » länk. 

 

1 Year & 1 Month smoke free and counting !