* inlÀgget innehÄller Adlinks
 
 
ENJOY THE SIMPLE THINGS
A calm & quiet place | Rainbow Cookie | Sweet Nothings
 
. . . 
 
Även om vi fĂ„r mer och mer dagsljus för varje dag som gĂ„r sĂ„ Ă€r det fortfarande mörka tider runt om oss. Vilket innebĂ€r att vi fĂ„r brinna nĂ„gra mumsiga doftljus till.  Årets första doftljus shopping fick bli frĂ„n Yankee Candles nya vĂ„r kollektion. Som mĂ„ste vara det bĂ€sta jag doftat pĂ„ lĂ€nge inklusive Warm Cashmere som jag upptĂ€nkte för inte sĂ„ lĂ€nge sen.  A Calm & Quite Place Ă€r min nya favorit följd av Sweet nothing bĂ„da doftar sĂ„Ă„Ă„ fantastiskt gott! Och pĂ„minner om luxösa parfymer, doften Ă€r sĂ„ himla bekant men jag kan samtidigt inte sĂ€tta mitt finger pĂ„ det. Dessa tvĂ„ dofter kommer utan tvekan att vara vĂ„rens populĂ€raste doftljus. Yankee Candlee lyckades verkligen slĂ„ jackpot pĂ„ med dessa tvĂ„. Oh my gee. Jag klickade hem mina votivljus frĂ„n Lyko ( klicka hĂ€r för att fĂ„ 100 kr rabatt pĂ„ din första bestĂ€llning ! ) 
 
 
 
 
A Calm & quiet place - En meditativ och balanserad doft av mild mandarin, jasmin och patchouli. Om detta hade varit en parfym sÄ hade det varit en parfym i klass som Giorgio Armanis Prive Pivoine Suzhou eller Tom Ford. Doften Àr luxuös inte för stark men precis lagom och pÄminner om en dyr parfym. Detta Àr utan tvekan min favorit och tror utan tvekan att det kommer att vara mÄngas favorit bÄde kvinnor som mÀn.
 
Rainbow Cookie - Beskrivs som spröda kakor fyllda med citrus, persika, passionsfrukt och vaniljkrÀm, sÄ lÀtta och frasiga att de smÀlter i munnen. TyvÀrr sÄ var detta ingen hit hos mig tyckte att den mest luktade artificiell och mÄdde bara illa av doften.
 
Sweet Nothings - Söt, varm och len som den mjukaste viskning med doft av lotusblomma, cyklamen, vanilj och mysk. Ännu en hit ! Sensuell, mjuk och söt i doften med basnoter som musk och ambra som basnoter. Doftar som en mild luxös parfym. 
 
 
❝ En meditativ och balanserad doft av mild mandarin, jasmin och patchouli. ❞
Klicka hem den hÀr. 
 
 
❝ Spröda kakor fyllda med citrus, persika, passionsfrukt och vaniljkrĂ€m, ❞
Klicka hem den hÀr. 
 
❝ Med doft av lotusblomma, cyklamen, vanilj och mysk. ❞
 Klicka hem den hÀr.