LOUIS VUITTON AGENDA REFILL 2018
❝ FASHION AS DESTINATION ❞
 
. . . .
 
 
Nytt år och därmed ny kalender refill fån Louis Vuitton. Har man valt att ha LVs kalender så kan man väl lika bra gå hela vägen och kombinera det med deras egna kalender papper också. Papperbladens kanter är även i år i silver precis som förra året.  Tycker dock att kanterna på bladen borde vara guldiga för det passar så mycket bättre med agendan. Lite mer färgkordinerat om man säger så.
 
Årets 2018 kalender är väldigt färgglad, har silvriga kanter och kommer med små post its istället för klistermärken som den har gjort dom tidigare åren. Varje månad består av olika vackra illustrationer som jag bara älskar! Illustrationer är bland det vackraste jag vet, så himla fint. Och jag är redo att fylla min nya kalender med nya äventyr och planer. 
 
 
 
 
 
BRA ATT VETA:
Kalendern kostar cirka 350 danska kr för ett helt år och är på engleska / franska vilket innebär att inga svenska högtider är listade så man månste skriva in det själv. Min agenda är i storleken mm , "medium" som är 14 cm bredd och 18 cm hög, agendan hittas här kostar cirka 3.500 kr..
 
 
 
 
POSTI IT'S  
 
 
 
FINA ILLUSTRATIONER 
 
 
 
 
READY SET GO ! KLAR INFÖR 2018