SÄ jag har Àntligen testat det hÀr med ljudböcker....
 
För fyra mÄnader skaffade jag ett konto pÄ Storytel som sÄ mÄnga Youtubers sÄ glatt har tipsat om, Inte för att just dom har tipsat om det, utan för att jag ville pröva att lyssna pÄ ljudböcker istÀllet för att lÀsa. Och det Àr nu jag förstÄr varför hela konceptet med ljudböcker har blivit sÄ populÀr och det beror inte pÄ lathet. Ljudböcker Àr bekvÀma och man behöver inte bÀra med sig en massa böcker det rÀcker med sin iphone, Det Àr nÄgot man kan göra nÀr man stÄr och lagar mat, duschar, sitter pÄ bussen, Àr ute och promenerar med huden eller tar en pw.
 
Jag Àlskar att lyssna pÄ ljudböcker nÀr jag stÄr och lagar mat, sitter pÄ bussen pÄ vÀg till jobbet eller nÀr jag ska sova. För mig finns det inget mer lugnande Àn att somna till ljudet av en ljudbok, det Àr avslappnande samtidigt som dom hÄller mig positiv och inspirerad. 
 
Nedan Àr nÄgra av mina favorit ljudböcker.
 
Bland mina favoriter finns det mest ljudböcker om personlig utveckling, motivation och sÄdant som fÄr en att mÄ bra och peppad. Ibland behöver man en kick Àven om man nu mÄr bra, för man kan alltid mÄ bÀttre. För visst stÀmmer det att det du tÀnker, tror och sÀger har en pÄverkan pÄ ditt liv.  Du Àr din egen tankes kraft ! Om du Àr konstant negativ och beklagar dig över minsta lilla sÄ Àr det inte sÄ konstigt att du tycker att livet Àr skit och orÀttvist. Du kan inte vara en negativ mÀnniska och förvÀnta dig rosor, du fÄr det du odlar och manifestera. Det Àr dina tankar som gör din framtid. 
 
Ibland kan det uppstÄ situationer och dagar dÀr saker inte riktigt gÄr som dom ska men det Àr dÄ du som mest mÄste hÄlla dig positiv, lÄt inte negativa hÀndelser, situationer och folk pÄverka dig. Och Àr du en sÄdan person som behöver extra pepp och motivation sÄ Àr dessa ljudböcker nÄgot för dig.
 
Du kanske inte gillar alla men du lÀr definitivt mÄ bra efter att ha lyssnat pÄ en eller tvÄ. 
 
Jag lovar !
 
 
. . . . 
 
 
1. Vem grÄter vid din grav av Robin Sharma
Min favoritbok, herregud vilken klok, inspirerande och peppande bok. Tror ni mig nÀr jag sÀger att jag började detta Äret otroligt peppad men efter att ha lyssnat pÄ den i februari sÄ har den hÄllit mig Ànnu mer peppad !   Den Àr fyll med visdomsord, positiv energi och kloka rÄd.  Vem grÄter vid din grav? Àr en praktisk vÀgledning i konsten att leva. Jag verkligen Àlskar Robin Sharmas sÀtt att se pÄ livet och hans enkla sÀtt att utrycka sig pÄ. Detta Àr en bok jag rekommenderar alla att lÀsa framför allt om du Àr en person som har svÄrt att hitta glÀdjen i livet eller det positiva i smÄ saker och ting. Jag har lyssnat pÄ denna ljudboken tre gÄnger och det kommer alltid upp nya saker. Det Àr just dÀrför jag rekommenderar att man lyssnar pÄ högst en eller tvÄ kapitel om dagen. 
 
 
 
2. Munken som sÄlde sin ferarri av Robin Sharma
För 5 Är sedan önskade min man sig denna boken i julklapp, vilket han ocksÄ fick av mig. Han lÀste aldrig den sÄ jag tog över den,  lÀste vÀl dom tvÄ första kapitlen men kom aldrig vidare med den vilket jag borde ha gjort. Precis som hans andra böcker Àr Àven denna inspirerande och klok. Boken handlar ursprungligen om en arrogant stjÀrnadvokat som fÄr en hjÀrtinfarkt i rÀttssalen. Som efter tre Är senare dyker upp igen, totalt förÀndrad. FrÄn att ha varit femtiotre Är och sett ut som sjuttio Àr han nu tre Är Àldre, men ser ut som trettiofem. Den pÄminner dig om enkla saker som vi ibland glömmer. Denna precis som hans andra bok "Vem grÄter vid din grav" Àr en bok med tung budskap som man inte ska lÀsa pÄ en och samma gÄng. 
 
 
 
 
 
 
3. #Girlboss av Sophia Amoruso
Om ni inte visst vem som ligger bakom det kĂ€nda mode mĂ€rket NastyGal sĂ„ fĂ„r ni veta det nu. Författaren till denna boken Ă€r nĂ€mligen grundaren till Nastygal. Sophia började sin karriĂ€r genom att sĂ€lja vintage klĂ€der pĂ„ eBay. Åtta Ă„r senare Ă€r hon grundare, VD och kreativ chef för Nasty Gal, en 100 miljoner dollar online-detaljhandel med över 350 anstĂ€llda. Detta Ă€r en inspirerande och peppande bok om hur man blir en girlboss. Hur du kan lyckas bara du sĂ€tter din energi pĂ„ det. Om ni gillar Nastygal, mode och girlpower sĂ„ Ă€r detta absolut en bok för dig. 
 
 
WHERE FOCUS GOES, ENERGY FLOWS.
 
 
 
4. Think and grow rich av Napoleon Hill
1937 skrev Napoleon Hill den hÀr fantastiska boken, pÄ den tiden existerade inte ens mina förÀldrar men trots att det var sÄ mÄnga Är sedan sÄ har boken blivit översatt till olika sprÄk och uppdaterad till modernare versioner. Just den hÀr boken har sÄlts i över 100 miljoner exemplar. Boken beskrivs som en av de bÀsta motivations böcker genom tiderna, jag hÄller delvis med. Mr Hill har, precis som bokens titel föreslÄr, hittat receptet i hur man behöver tÀnka för att bli framgÄngsrik. TÀnk rÀtt, bli framgÄngsrik Àr en praktisk bok. De 12 stegen till framgÄng beskriver i detalj hur du skall gÄ tillvÀga för att lyckas. Sedan krÀvs bara din egen vilja.
 
Den hÀr boken Àr precis som dom andra - ett verktyg, resten Àr upp till dig.