PRESSUTSKICK

 
* inlÀgget innehÄller Adlinks
 
 
Årets första TB-box frĂ„n Tradebanco levererades pĂ„ en fredag för över en vecka sedan till dörren,  fylld med nĂ„gra av vĂ„rens sminknyheter. Boxen kom fylld med massor med nya makeup nyheter allt frĂ„n Liquid Lipsticks, ögonskuggor frĂ„n Deborah Milano och tvĂ„ ansiktsmask frĂ„n Schweiziska hudvĂ„rdsmĂ€rket Tokalon - som Ă€r utan tvekan mina favoriter, jag Ă€lskar ju att testa nya ansiktsmasker. Dessutom Ă€r dem perfekta att frĂ€scha upp min vintertrötta hud. Har i skrivandes stund redan hunnit pröva en av ansiktsmaskerna nĂ€r jag har varit sjuk och det var det bĂ€sta jag gjort. Det kĂ€nndes SÅ SKÖNT med en iskall sheetmask över ansiktet. 
 
. . . .
 
Hey pÄ er förresten ! Man kan undra vart jag har hÄllit hus den senaste veckan/ veckorna ? Men Àven jag lyckades fÄ influensa sÄ jag har bara legat hemma halvt döende precis som mÄnga andra. Dom senaste tvÄ helgerna har bÄde Brownie och jag legat hemma med influensa. Allt började med att Brownie kom hem pÄ fredagen för tvÄ veckor sen frÄn jobbet med 39 graders feber, stackaren mÄdde sÄ himla dÄigt. Samma helg pÄ lördagen hade vi köpt biljetter för att se sista filmen av Fifthy Shades triologin, men jag fick gÄ utan honom för han mÄdde sÄ himla dÄligt. Fifthy Shades Freed var för övrigt super bra. Tummen upp.
 
Tre dagar senare vaknade jag upp pÄ tisdan med vÀrk i hela kroppen. SÄ hela förra veckan lÄg jag hemma och gjorde absolut ingenting, jag hade ingen ork eller energi. Trodde att jag sjulle vara frisk vid det hÀr laget men inte. Har iallafall fÄtt min röst tillbaka och Àr bara lite smÄ tÀpt i nÀsan.  KÀnner dock att min kropp inte Àr 100% frisk Ànnu, jag Àr fortfarande seg och inte "lika" pigg som jag normalt Àr. Kan inte minnas sist jag hade influensa mÄste ha varit minst 10 Är sen om inte mer.  KÀnner iallafall att jag har varit tillÀrkligt sjuk för resten av Äret. 
 
 
♄ MÅNADENS TB BOX INNEHÅLL:
MIYO palett "Fancy Peach" | MIYO palett "Feminine Flame" |
Deborah Milano Fluid Velvet mat Lipstick: # 01 | # 03 | # 09 
Deborah Milano Formula PURA: # 03 Nude | # 04 Antique Rose
Tokalon Tissue Mask: Instant Vitality | Instant Recovery
 
 
DEBORAH MILANO ÖGONSUGGA :
#03 NUDE | #04 Antique Rose
 
 
TOKALON :
Instant Vitality Tissue Mask  | Instant Recovery Tissue Mask
 
 
 
Alla dessa produkter finns att köpa pÄ Lyko.  
 
 InlÀgget innehÄller pressutskick, men tankarna & Äsikterna Àr helt mina. *