Egentligen så ville jag börja detta inlägget med att skriva " Grattis på Internationella kvinnodagen !". Men grattis till vad ? Att en sådan dag som denna fortfarande finns för att vi kvinnor 100 år senare fortfarande inte är jämställda ? För att vi lär och blir lärda att inte bete och klä oss på ett vis sätt för att undvika våldtäkt istället för att lära män att inte våldta ? Samtidigt så tycker jag absolut att det borde finnas en dag där vi kvinnor bli hyllade, men hyllade för vår styrka och drivkraft , för vi är the shit. 
 
Så här kommer en hyllning till alla mina damer, tjejer, donnor och boss ladies där ute ! Ta dagen att uppskatta dig själv och alla de andra fantastiska kvinnorna i ditt liv. Mamma, syster, vänner, kollegor, Instagram profiler, bloggare.. Jag kom från en fantastisk kvinna, är lilla syster till en stark kvinna och stora syster till en stor ambitiös boss lady. och vän till många underbara kvinnor i alla former, storlekar, åldrar och färger. Även om vi inte har något att fira egentligen så kan vi just idag stödja och lyfta upp våra medkvinnor lite extra, genom små handlingar. 
 
Så bli inte arg idag när någon säger "Grattis på internationella dagen", ta det med en nypa salt och skratta istället. ♥