Fredagen bjöd pÄ en mysig date night med vÄra vÀnner pÄ ett mysigt hamburgare stÀlle i Lund - Tugg Burgers ett stÀlle som ligger undangömd pÄ en innegÄrd pÄ Lunds gator. Om man inte har en gps eller gÄr med nÄgon som vet var den ligger kan den vara svÄr att hitta. PÄ Tugg Burgers möts man av en mysig hippie slash hipster kÀnsla med sitt platser bÄde ute och inne, pÄ sommaren mÄste det vara perfekt.  Eftersom stÀllet Àr sÄ litet pÄ grÀnsen till trÄng, var det det fullsatt sÄ vi fick vÀnta i nÄgra minuter innan ett bord blev ledigt, vilket gick ganska snabbt, Under tiden bestÀllde vi maten vid baren och fick det sedan serverat till vÄrt bord.
 
Brownie och jag bestÀmde oss för att ta vars en Original hamburgare med sötpotatis vid sidan om. Min vÀn bestÀllde en vegetarisk hamburgare och super goda mozarella sticks vid sidan om.  Man blir lurad av hamburgarens "lilla" storlek men den Àr mÀktig, god och otroligt mÀttande. Man blir super mÀtt, jag kunde inte ens Àta upp hela min hamburgare, mycket mat för bra pris.  Super gott och jÀtte mysig stÀlle, dock önskar jag att stÀllet vore lite större men absolut vÀrt att besöka ! 
 
TrÄkigt nog sÄ gick mitt minneskort sönder sÄ nÀstan alla bilderna jag tog försvann. Men nÄgra lyckades jag behÄlla iallafall! 
 
 
 
 
 
"THE ORIGINAL" MED SÖT POTATIS VID SIDAN OM.