LOUIS VUITTON AGENDA REFILL 2019
❝ FOLLOW THE ALZER ❞
 
 
 
 
 
Och så välkomnar vi Oktober ! Skit ... vi är bara tre månader bort från 2019 och för er som har väntat så finns Louis Vuitton nya kalender papper äntligen att köpa i butik. Jag fick min i födelsedags present utav en av mina bästisar. ♥ Året kalender papper är tråkigt nog inte finare än förra årets eller för förra årets. Temat är Wanderlust med fokus på deras ikoniska Alzer trunk (resväska) som har funnits sedan 1900talet,  varje månad består av olika illustrationer till olika destinationer runt om i världen. Normalt brukar man få med bokmärke men det har man inte fått i år, istället har man fått med två klistermärkeark. 
 
 
 
Är Louis Vuitton agenda värt hypen då ? Det tycker jag absolut att den är. Min andra bästis köpte nyligen sin agenda och hon kunde inte vara mer förälskad. Min agenda som ni ser är över 20 år gammal och jag köpte min vintage för cirka fem år sen. Vare sig du väljer att köpa den vintage eller helt ny så är den värt vart enda krona. Om man sedan väljer att köpa till deras kalender papper eller inte är upp till var och en. Personligen så föredrar jag att lyxa till det med det tillhörande pappret varje år. 
 
 
 Ni hittar den här. 
 
 
 MY LOUIS VUITTON AGENDA SET UP FOR 2019
 
 
 
Årets kalender består av färgglada rese illustrationer till olika destinationer.
 
 
 
 
Man får med två stycken klistermärken ark. 
 
 
 
 
 Även i år är det silvriga kantblad som gäller. Förstår inte varför dom 
insisterar på att ha silvriga kantblad då det guldiga passar mer utan tvekan. Bladen är dessutom
något mer rundande på kanterna vilket dom inte heller brukar vara. 
 
 
 
 
TIDIGARE KALENDER :  2015  |  2016  |  2017  |  2018 
 
 
BRA ATT VETA:
Kalendern kostar cirka 350 danska kr (ca 400 svenska)  för ett helt år och är på engleska / franska vilket innebär att inga svenska högtider är listade så man månste skriva in det själv. Min agenda är i storleken mm , "medium" som är 14 cm bredd och 18 cm hög, & kostar cirka 4.500 kr..