Med mindre än två dagar kvar till julafton.. alla julklapparna inslagna och all julmaten inhandlad är vi mer än redo för julen här hemma som också blir vår sista jul i vårt nuvarande hem. För om några månader så flyttar vi äntligen... jag är mer än redo för att flytta till något nytt och fräscht har varit det ett bra tag men samtidigt så är det lite små sorgligt. Jag älskar planlösningen på vårt hem men hatar precis allt annat...Längtar till vårt nya hem, köpa allting nytt, planera och inreda. Kommer att berätta lite mer om flytten sen när det börjar närma sig.
 
I onsdags kväll jobbade jag mitt sista pass för året så nu har jag semester i två veckor och är så redo för mysiga lugna dagar.. Men även passa på att blogga och ta igen sånt jag inte har hunnit med. Det ska bli så skönt att bara få slappa av, umgås med min andra halva, vänner, familjen och sen få resa bort lite. Vi åker ju nästa vecka till Polen för att fira in det nya året och fira en av mina bästa vänners 30års dag. Har ju alltid velat åka till Warszawa. Taggad.
 
 
Imorgon blir en sista sväng på stan med mamma för att inhandla de sista sakerna till julmiddan. Vill handla massor med olika chokladlådor att bjuda på och även försöka göra Cola de mono, som är en traditonell Chilensk juldrink som liknar ganska mycket Baileys. 
 
 
 
 
Mina nötknäppare kommer från Jotex. Dessa ovanför är jätte stora och alldeles för tunga att hänga på granen så de fick stå på bordet istället som dekoration, ser minst lika fina ut. 
 
 
 
Richies nionde jul, min lilla gubbe. ♥