(null)
 
 
Givenchy's hypade Antigona har i mÄnga Är varit pÄ min önskelista. Och det hÀr blev en sen julklapp till mig frÄn mig. Ni som följer mig pÄ Instagram har nog redan sett den hÀr skönheten . 
 
Jag blev först pÄ riktigt förÀlskad i Givenchy's Antigona 2015 efter att ha sett Alex (en youtuber, smyckedesigner) vlogg och har sedan dess varit helt nykÀrad i den. Jag hade frÄn början ögonen pÄ Givenchy's Antigona i storleken small, men efter att ha sett & lÀst massor med olika recensioner sÄ kom jag fram till att den rÀtta storleken för mig var Medium, som egentligen inte Àr sÄ mycket större. Mellan dom tvÄ storlekarna Small och Medium skiljer det cirka 4 cm i höjd och 8 cm i bredd och en priskillnad pÄ ynka 1000 kronor. SÄ Medium var ett sjÀlvklart val. Antigona vÀskan finns i 3 olika storlekar, mÀngder med olika fÀrger, material samt prisklasser. 
 
 
För er som undrar sÄ köpte jag min vÀska pÄ MyTheresa, trÄkigt nog sÄ blir det min första och sista bestÀllning av dom. För att vara en high end företag sÄ förvÀntar jag mig bÀttre service och smidigare betalningar, sÀrskilt nÀr det inte gÀller smÄ pengar.  Vilket jag tyvÀrr inte upplevde. TvÄ veckor tog det för att Àntligen fÄ hem min vÀska. Det var inte lÄng leveranstid men dÀr emot, hade jag problem med min betalning, samt deras sida och service. PÄ min första bestÀllning drogs alla mina pengar men jag fick ingen ordebekrÀftelse och min order gick inte igenom men dÀr emot min betalning. Vilket jag aldrig tidigare varit med om. Vilket ledde till att jag fick fick jag ringa till dom i Tyskland eftersom dom inte svarade pÄ mina 5 MEJL, lÀgga om min bestÀllning via deras kundtjÀnst samt vÀnta  i 1 vecka för att fÄ tillbaka mina pengar.  Ugh vid det hÀr laget var jag bara less. Leveransen dÀr emot gick hur smidigt som helst, 3 dagar senare fick jag min vÀska. TrÄkigt att det blev en sÄdan trÄkig upplevelse speciellt nÀr jag har hört sÄ mycket bra om dom. 
 
(null)
 
(null)
 
 
 
SÄ lÀnge som jag suktat efter denna, och den Àr nu Àntligen min. Antigona Àr helt perfekt, stilmÀssigt och storleksmÀssigt. Den Àr enkel men sÄ chic ! Passar att ha till vardags, jobb och rese vÀska dÄ den Àr vÀldigt rymlig. Inuti har den tre fack, tvÄ stora och en mindre. Jag blev positivt överraskad nÀr jag insÄg att den har avtagbar axelrem vilket man inte har kunnat göra innan. Axelremet Àr dock ganska kort och Àr inte regelbart och kan endast anvÀnda över axeln. 
 
 
HÀr hittar ni de olika storlekarna, mÄtt & priser :
 
Mini : H 26 x 19 x 13 cm 
Small : 24 x 32 x 17 cm
Medium : H 28  x 40 x 19 cm
 
 
 
(null)
 
(null)
  (null)
 
 
 Finns att klicka hem hÀr.