Hej Torsdag ! Vi nÀrmar oss slutet av denna mÄnaden, och vÄren Àr verkligen runt hörnet, de senaste dagarna har man varit vÀlsignad med sol och skönt vÀder. Nu börjar man Àntligen kÀnna vÄrpeppen. Gudarna vet hur mycket jag behövde sol och ljusare dagar, dÄ jag har varit sÄ galet trött pÄ sistonde, och visst Àr jag nog inte den enda som har gÄtt runt och kÀnnt sig sÄ ? 
 
Det har ekat lite tomt hÀr pÄ bloggen men jag har haft mycket att göra pÄ jobb och sen lite sjukdom pÄ det ocksÄ. Det blir mycket nÀr man försöker hÄlla igÄng olika bollar i luften. Jag vill hinna med sÄ mycket men tiden rÀcker helt enkelt inte till. Till helgen Àr jag ledig sÄ jag ska passa pÄ att umgÄs lite med mina fina. Har redan handlat fredags buketten och ska nog handla en god flaska vin ocksÄ.
  
FĂ„ lite saker gjorda, hĂ€mta ut paket,  ringa upp till Louis Vuitton butiken i Stockholm för att se om dom har fĂ„tt tag pĂ„ korthĂ„llaren jag vill ha och förhoppningsvis Ă€ven fĂ„ tag pĂ„ en till min lillasyster. Min lillasyster fyllde nĂ€mligen 25 för lite mer Ă€n 3 veckor sen och firade det med vĂ€rsta bomb festen med vit tema, dĂ€r alla var vit klĂ€dda. Verkligen en lyckad fest, kĂ€ndes som en nattklubb pĂ„ riktigt. Årets fest utan tvekan ! Är liksom fortfarande pĂ„ festhumör sen dess. 
 
Imorgon Ă€r det fredag och tur nog sĂ„ Ă€r bĂ„de lillasyrran och jag lediga samtidigt sĂ„ vi ska passa pĂ„ att umgĂ„s lite. ♄