Hej pÄ er !
 
Jag vet det kanske inte Àr sÄ roligt att lÀsa om mitt senaste sminkinköp pÄ nÄgon mascara jag nyligen köpt. Men helt Àrligt sÄ har jag haft sÄ mycket pÄ jobb och det som ni har lÀst och ser pÄ bloggen Àr för det mesta tidsinstÀllda inlÀgg.. vill ju inte heller att det ska eka tomt hÀr pÄ bloggen som det annars kan göra vid en del tillfÀllen.  
 
SÄ vad har annars hÀnt pÄ sistone?... Jag har jobbat hela helgen men skönt nog sÄ har jag lÄnghelg med start pÄ torsdag, yaay. Till helgen vÀntar det lite födelsedags firande, flera av mina vÀnner har fyllt Är under dessa senaste veckorna och en av mina bÀsta vÀnner har dessutom hunnit bli 30 sÄ det ska firas.  Sommaren börjar nÄ sitt slut och vi Àr redan i slutet av juli och jag har knappt trÀffat mina vÀnner överhuvudtaget dom senaste veckorna. Alla har verkligen varit pÄ varit sitt hÄll och bara jobbat. KÀnns som att alla behöver en kvÀll med goda drinkar, go mat, bra musik och bara koppla av förfan. 
 
Vaknade tidigt i morse och satt nĂ„gra timmar och letade efter den perfekta presenten till min Ă€lskade Brownie. För nĂ€sta vecka firar vi nĂ€mligen vĂ„rt 10e bröllopsdag, Ă€ven kallad för Tennbröllop. Åh blir sĂ„ varm om hjĂ€rtat nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ min fina man, finns verkligen ingen som honom. ♄  
 
Nu Àr det inte sÄ lÄngt kvar till min Paris resa, och jag kan inte vara mer taggad. Ska bli sÄ skönt att fÄ Äka bort lite men framför allt Ànnu en gÄng fÄ besöka kÀrlekens stad.
 
Sen sÄ har jag efter mÄnga om och men.. bestÀmt mig för att bygga pÄ mina fransar. Bokade in en tid för fransförlÀngning i slutet av augusti,  jag sminkar mig alltför sÀllan sÄ jag kÀnde att jag ville piffa upp mig lite sÀrkilt inför min Paris resa & födelsedag som bara Àr nÄgra veckor bort. Mycket roligt att se fram emot i augusti mÄnad, som börjar typ imorgon.
 
 xoxo