Min fina anteckningsbok fick jag med som varuprov när jag köpte min Vouge tidning i Spanien. Så jag köpte två Vouge tidningar istället! Älskar att köpa tidningar i Spanien för man får alltid med helt galna varuprover allt från smink, till kläder, skor och massa annat. 
 
 
 
 
 
 
Och så var Juli månad full igång, jag har svårt att tro att årets första sommarmånad redan är slut och om bara några få veckor så är det Augusti och även min födelsedag. Hälsan har inte riktigt varit på topp, har lyckats vara på akuten två gånger dom senaste veckorna och väntar på en ordentligt tid för utredning hos läkaren. Sen har jag dessutom jätte svårt att sova om kvällarna fast jag är super trött. 
 
Samtidigt har jag massor med jobb som jag försöker hinna med, det är ännu klurigare att försöka bolla två olika jobb men jag klagar inte, är mer än tacksam. Å andra sidan finns det ens någon som läser bloggar under sommaren, känns inte som det..  Nu är det bara jobb som gäller resten av sommaren, vet inte heller hur jag ska hinna klämma in mitt socialaliv med vänner och familjen. Finns knappt någon tid över..Och nästa månad åker jag till kärlekens stad inför min födelsedag, det ska bli så himla roligt att åka tillbaka till Paris igen. Denna gången har  jag planerat att besöka en del ställen som jag inte har gjort innan. 
 
Nu blir det en kort paus från tvättandet med mat och ett nytt avsnitt av The Handmaids tale. 
 
 
xoxo ♥
 
 
 
Och så sommarens bästa gadget att ha i väskan med sig precis överallt. Min rosa handfläkt har verkligen varit en räddare i nöden särskilt på super varma dagar. Ni hittar handfläkten här.