A KLASSIK KARL LAGERFELD BAG
 
 
 
Den hÀr vÀskan frÄn Karl Lagerfeld har lÀnge funnits pÄ min önskelista men jag har av mÀngder olika anledningar alltid valt andra vÀskor eller accessoarer först. Valde att Àntligen slÄ till pÄ den nÀr jag hitta den pÄ rea för 2000 kr och ytterligare 15% extra pÄ det, slutade med att jag fick den för vÀrsta fynd priset. Det fick mig att inse att jag Àr vÀldigt strategisk med mina mÀrkes köp eller shopping över lag. Vilket oftast leder till riktig grymma fynd och rabatter.. Funderar faktiskt pÄ att skriva ett helt inlÀgg om det men det fÄr bli en annan gÄng. Har massor med tips och trix!  
 
Karl Lagerfels klassiska vĂ€ska Ă€r ganska enkel i designen och mycket mycket billigare Ă€n andra designer vĂ€skor. Jag Ă€lskar den skarpa formen, guld detaljerna och att den Ă€ndĂ„ Ă€r rĂ€tt stor och rymlig. Jag Ă€ger den redan i den minsta storleken sedan tidigare, det var bland de första av mina designer vĂ€skor som jag köpte. Och med tanke pĂ„ Karl Lagerfelds bortgĂ„ng i början av Ă„ret kĂ€ndes det mer Ă€n aktuellt att ha ha denna godingen i min kollektion. Även om jag mest ska anvĂ€nda den som en varje dag vĂ€ska till jobbet. Jag vĂ„gar nĂ€mligen inte riktigt gĂ„ runt med min dyra Givenchy vĂ€ska ensam om kvĂ€llarna. 
 
 
Min vÀska hittar ni  hÀr. 
 
 
 
Guld detaljer, Reglerbar & avtagbar axelrem, stor innefack och tvÄ mindre fack samt en ytterficka med stÀngning. VÀskan stÀngt enkelt och smidigt med clickspÀnne.