Passeig de Joan de Borbó, 5, 08003 Barcelona
Öppettider: Måndag - Söndag 9:00 - 21:30
 
 
 
Förra året besökte jag Brunch & Cake för första gången så för mig var det ett måste att även besöka deras nya restaurang som låg bara 5 minuters promenad från vårt boende och precis vid stranden - därav namnet.  Även här var vi tvungen att köa i några minuter innan vi fick ett bord, och kunde välja om man ville sitta ute eller inne. Så ett gott tips är att komma tidigt, gärna när dom öppnar för att slippa köer och massor med folk. Vi valde att sitta inne denna gången då det var tok för mycket med folk och våra hungriga magar orkade inte vänta. 
 
 
Även denna Brunch & Cake levererar fantastisk god mat, vackra uppläggningar,  rejäla portioner vilket man enkelt kan dela på och super trevlig proffsig personal. Vi beställde choklad pannkakor gjord på hemmagjord Nutella (dadlar & kakao), Super sandwich med avokado och kyckling, en avokado lax toast.  Allt var verkligen super gott, rekommenderar deras super sandwich som är lite stark men jätte god och deras choklad pannkakor som är super goda och mättande. Perfekta frukost och brunch stället i Barcelona, mycket mat och lagom priser. 
 
 
 
 
 
 
 
 
FOOD: SUPER SANDWICH BAGUETTE WITH CHICKEN & AVOKADO, WITH NACHO CHIPS A SIDE (SPICY), NUTELLA PANCAKES & AVOKADO SALMON TOAST 
 
DRINKS: FRESHLY PRESSED ORANGE JUICE, DETOX SMOOTHIE 
 
 
 
SUPER SANDWICH CHICKEN AVOCADO  
 
 
AVOCADO SALMON AVOCADO