"En resa till Sagolandet".. det Àr vad den franska texten pÄ min senaste vÀska betyder. Den har anvÀnds flitigt dom senaste tvÄ mÄnaderna och har snabbt blivit en av mina favoriter. Den hÀr vÀskan Àr verkligen ett stor undantag, den kommer inte frÄn nÄgot sÀrskilt mÀrke och kostar under 250kr.  Jag Àlskar precis allting med den hÀr lilla godingen. 
 
 
Jag ska inte ljuga, jag var fett skeptisk nÀr jag klickade hem den. För 240 spÀnn var förvÀntningarna inte stora, men nÀr jag vÀl fick hem den sÄ slog den alla förvÀntingar, stadig material, snygga detaljer, vÀlgjord och rymlig. Verkligen perfekt, över fövÀntan. Ett riktigt kap! Jag har snubblat över flera sidor som sÀljer samma vÀska till extremt höga priser. LÄt er inte luras jag kan tipsa er att vÀskan finns bÄde pÄ eBay & Wish. Min första bestÀllning nÄgonsin pÄ Wish blev den hÀr vÀskan. Klickade hem den frÄn Wish dÄ moms & andra avgifter ingick i priset. SÄ du betalar endast för vÀskan + frakt inget mer. 
 
 
Fun fact! Som de flesta vÀskorna Àr denna inspirerad av Kelly vÀskan som Hermés exklusivt designat 1997 inför en utstÀllning.  Och 1998 till firandet av Kelly vÀskans 160 födelsedag slÀpptes den Àven i Hermés klassiska signatur fÀrg orange. VÀskan sÄldes dÄ exklusivt i Japan och endast till VIP kunder i begrÀnsad upplaga dÄ vÀskan var speciell designade till sjÀlva utstÀllningen. Viktigt att poÀngtera:   Alla som kÀnner mig vet min relation till kopior. Detta Àr inte en kopia det handlar om, dÄ sjÀvla vÀskan inte finns och Àr inte en del av Hermés sortiment. En kopia Àr Àven en vÀska som  har kopierats rakt av. Det finns Àven en del skillnader pÄ vÀskorna och ingenstans pÄ vÀskan finns det nÄgon Hermés logga eller liknande. Tycker det Àr vÀldigt viktigt att poöÀngtera detta, för det Àr skillnad pÄ kopior designade för att medvetet se ut som den riktiga varan och sen finns de dom som liknar.  Tycker dock att denna versionen Àr 100 gÄnger snyggare. NÀr jag var i Barcelona fick jag hur mycket beröm som helst för min vÀska, trodde aldrig att det hÀr lilla fyndet skulle visa sig vara sÄ hÀr poppis ! För visst Àr den iögonfallande det Àr svÄrt att inte tycka om den. 
 
 
VÀskan finns att klicka hem hÀr för 399kr, vilket Àr det billigaste stÀllet jag har hittat den pÄ nÀtet för och finns Àven i 7 olika fÀrger att vÀlja mellan.