Någonting speciellt till mig själv som jag köpte för ett tag... pics coming soon
 
 
Hej på er, long time no see. Jag lever. Kan ni förstå att vi redan är halvvägs inne i November och nästa månad är det både jul och nyår sedan är detta året slut. Tiden bokstavligt talat flyger förbi denna hösten!! Jag slits mellan att vilja göra en massa när jag har tiden men samtidigt känna stort sug efter att bara stanna hemma , tända doftljus och mysa med min andra halva. Förra veckan var verkligen fullspäckad det var knappt så att jag hann stanna upp för att andas. Mycket på jobb och samtidigt hinna med alla andra miljontals saker man har. Veckan tidigare bjöd jag mamma på matfestival och passade på att äntligen äta langos. Träffade även mina tjejer i mellanåt  för dejt som jag inte träffat på ett tag och fick sena födelsedags presenter. Firade vår 13 årsdag med Brownie och förra veckan i fredags fyllde Brownie år så vi var ute med ett gäng vänner och firade honom. Jag överraskade honom med en middag på en mysig restaurang och bjöd ditt våra närmsta vänner att göra oss sällskap. Det var en lyckad kväll och jätte god mat. Rekommenderar er starkt att äta på KOL.  
 
Efter mycket stress har jag äntligen fått min semester inför  juletider beviljad. Så jag slösade ingen tid och köpte våra flygbiljetterna till Warsawa inför nyår. Längtar så efter lite semester men även att få komma bort lite och fira nyår utomlands ! Blir en extra speciell nyår eftersom vi ska fira min bästa vän och världens bästa resepartner som nollar i år, hon blir alltså 30 och det ska firas stort. 
 
Julen närmar sig med stora steg vilket betyder att jag smått har börjat planera inför min årliga julmiddag med mina vänner. Måste planera och bestämma årets dukning och dekorationer. Åh vad jag längtar till december , har så himla mycket att se fram emot. Nästa vecka ska jag julpynta då är det exakt en månad kvar till jul vilket är perfekt. Har dessuom köpt lite nya juldekorationer att inviga. 
 
 
 
 
Super go middag på KOL, massor med kött men även vegetarisk!