Le Lido är en av de berömda och äldsta kabaré i Paris som ligger på Champs Elysées. Den har funnits sedan 1946 och är känd för sina shower och The Bluebell girls. 
 
deras sida kan ni både läsa mer och boka biljetter till deras shower. (tips!!)
 
 
 
 
 
 
Jag är tillbaka efter ett par underbara dagar i kärlekens stad. Att åka till Paris är alltid lika magisk men denna gången var det extra speciellt. Vi hittade på så mycket roligt som vi inte hann med sist vi va där och som länge har varit på våran bucketlist.  Vi måste ha gått i flera mil under helgen men vi fick också se och uppleva så mycket mer tack vare det. Man hinner se så mycket mer när man promenerar. 
 
Vår första kväll i Paris hade vi bokat bord kl. 23.00 på Lido de Paris som ligger på Champs Elysée för att se deras omtalade Cabaret show med de berömda Bluebell Girls. Jag har sedan alltid drömt om att se en riktig Cabaret show, ni vet sådan som det man fick se i Moulin Rouge filmen med Nicole Kidman?
 
Jag kommer för alltid att minnas denna kvällen som en av de mest stilrena fylld med glitter, glamour & magi. Jag hade inga förväntningar som helst och visste inte riktigt vad som väntade förutom dansande lättklädda flickor. Lido bjöd på en fantastisk show med perfekt musik, ljus och professionella dansare. Under två timmar satt vi mållösa, tårögda och helt uppslukade av deras fantastiska show. Helt förståeligt men tråkigt nog hade dom inga bilder policy under showen, hade det inte varit för det så hade ni fått se massor med bilder.  Fast några lyckades vi ändå få med oss. 
 
Showen avslutades strax lite efter 01 på kvällen och med röda rosor från våra män. Wow vilken kväll är allt jag kan säga ...
 
 
 
Min fina vän, är så glad att vi är så lika och att vi tillsammans kunde uppfylla ytterligare en utav våra drömmar.