En av mina födelsedags presenter till mig sjĂ€lv blev den hĂ€r guldplĂ€terade broschen frĂ„n Chanel. Det var inte ett planerat köp men definitvt pĂ„ min önskelista, jag kunde inte motstĂ„ frestelsen nĂ€r jag sĂ„g min vĂ€n stĂ„ och pröva den för den var precis som den jag sett tidigare , sĂ„ det slutade med att vi köpte varsin. Ett minne och en accessoar för livet. Det blev tvĂ„ besök pĂ„ tvĂ„ olika Chanel butiker först pĂ„ Rue Royale och vidare till butiken pĂ„ Montaigne eftersom alla butikerna har olika utbud. 
 
Jag hade lĂ€nge önskat mig en guldig Chanel brosch, helst en vintage att styla mina outfits med inför speciella tillfĂ€llen. SĂ„ nĂ€r sĂ€ljaren plockade fram denna sköneten för att visa min vĂ€n och prislappen pĂ„ denna var löjligt billigt var det mer Ă€n taget. Chanel broscherna Ă€r tidlösa accessoarer som ger klĂ€derna en chic och stilren look. Och kan bĂ€ras pĂ„ mĂ„nga olika sĂ€tt, frĂ„n kavaj, till hat, som halsband, hĂ„raccessoar ja endast fantasin kan sĂ€tta grĂ€nser. 
 
 
 
 
Är sĂ„ glad över min fina Chanel brosch och fler lĂ€r det bli i framtiden ! LĂ€ngtar till att fĂ„ utöka min brosch kollektion och gĂ€rna med massor med vintage Chanel.