Summer Fridays berömda multimask har funnits över hela vĂ„ra instagram sedan den kom ut. Men Ă€r den verkligen vĂ€rt hypen? Är det Ă€nnu en Influencer "fĂ€lla" som egentligen inte funkar ? Jet lag masken Ă€r speciell framtagen för trött och stressad hud, den Ă€r fri frĂ„n ftalater, tensider, petrolater, BHT, BHA och silikoner, och Ă€r Ă€ven vegansk och cruelty-free. Den Ă€r dessutom helt doftfri vilket Ă€r perfekt för dem som Ă€r kĂ€nsliga mot dofter. Behaglig i konsistensen och lĂ€tt att smörja pĂ„. Jag köpte Jet Lag masken i en mindre storlek för att testa om det verkligen var nĂ„got för mig och hitills Ă€lskar jag den. Jag har vĂ€ldigt kĂ€nslig hy som direkt talar om för mig nĂ€r den inte tycker om en produkt, vilket oftast slutar med utslag, finnar eller irritation.  Med Jet Lag masken har jag inte upplevt nĂ„got av detta och min hud Ă€lskar den. Det Ă€r ingen mirakel produkt, men gud vad huden kĂ€nns bra och Ă„terfuktad efterĂ„t, len som en babyrumpa. Men med det sagt sĂ„ mĂ„ste man ha i Ă„tanke att alla hyar Ă€r olika frĂ„n person till person, set som funkar för mig kanske inte funkar för nĂ„gon annan och vise versa. 
 
 
Men vad gör Jet Lag masken sĂ„ speciell till skillnad frĂ„n andra masker ute pĂ„ marknanden ? Jo det Ă€r en allt i allo mask, vare sig man vĂ€ljer att sova med den över natten,  köra en 10 minuters behandling eller ha som primer under sminket. Ett annat plus Ă€r att du behöver inte skölja bort masken om du inte vill, det gĂ„r bra att torka bort den. Masken innehĂ„ller Vitamin c, Niacinamide, Grönt te och Chestnut extract. Ingredienser som man faktiskt vill ha i sina hudvĂ„rdsprodukter. 
 
 
 
 
S U M M E R  F R I D A Y S '
 
❝ Summer Fridays Jet Lag Mask beskrivs som sĂ„ hĂ€r: DrĂ€nk din stressade hud i antioxidantrik Ă„terfuktning för ett omedelbar glow. Du behöver inte vara en filmstjĂ€rna för att det ska strĂ„la om dig. NĂ€r du arbetar hĂ„rt men Ă€ndĂ„ vill ha en mjuk och frisk hud, har vi din rygg - och din skönhetsrutin. Vi Ă€r produktkĂ€nnare som kĂ€mpar mot vĂ„ra egna trĂ„kiga, trötta, stressade hud (hej, NYC-LAX, röda ögon) och som strĂ€var efter att skapa hudvĂ„rdformler med goda ingredienser och eftertraktade resultat. Att lindra stressad hud sĂ„ att varje dag kĂ€nns som en sommarfredag. ❞
 
 
Finns att klicka hem hĂ€r : 
MINI | FULL SIZE 
 
 
 
 
S U M M E R  F R I D A Y S '
Jet Lag Mask i Mini storlek 28g, vilket Ă€r en perfekt storlek att neccessĂ€ren eller nĂ€r man ska ut och resa.