Hej Februari, full rulle hos mig som ni kanske märkt..
 
Jag har inte riktigt kunnat komma igång efter julledigheten. Det tar mig liksom flera timmar att komma igång på dagarna trots att jag ändå somnar relativt tidigt om kvällarna.. visst det har varit skönt att vara ledig från jobb och bara slappa men nu ser jag fram emot våren och vår flytt.  Som ni vet så ska vi flytta om 2,5 månader och det är det enda jag tänker på. Lägenheten är uppsagd, besiktningen gick bra och alla kontrakter är påskrivna.  Och nästa vecka börjar lägenhetsvisningarna. Det ska bli så jäkla skönt att äntligen få flytta tillbaka till stan. 
 
Så just nu går jag bara i inredningsbanor, det är det enda jag tänker och tittar på. Jag vet exakt hur jag vill och ska ha det, har planerat detta i år, månader och veckor. Jag började redan köpa nya inrednings prylar i somras förra året och även första möbeln är köpt. Har en lång lista på allt nytt som måste köpas och det kommer at bli så roligt att få fixa och hålla på.
 
Kort och gott så är jag väldigt taggad på det nya året, det kan bara bli bra jag accepterar inget annat. Så förutom en jäkla massa jobb, vår flytt och livet så är det de vi har att se fram emot just nu, sen kanske det blir en liten mini semester till sommaren. Fram till dess blir det en jäkla massa jobb.