Królewska 18, 00-103 Warszawa, Polen
Öppettider : Tors - Lör 12.00 - 23.00 Sön - Ons 12.00 - 22.00 
 
 
 
 
Att Warszawa hade sÄ hÀr utsökt mat trodde jag aldrig, detta Àr bara en utav de mÄnga stÀllena vi Ät pÄ och som vi Àlskade. Min vÀn hade pratat gott om det hÀr stÀllet och i lÀngden sÄ gjorde hon inte oss besvikna. 
 
En timme fick vi stĂ„ och vĂ€nta pĂ„ att fĂ„ ett bord, nĂ€r vi kom dit var stĂ€llet as packat och inte ett enda bord stod tom. Det var sĂ„ vĂ€rt vĂ€ntan i lĂ€ngden, vi fick ett bord pĂ„ en perfekt plats precis vid fönstret för sex personer. Vi slog oss ner och lĂ€mnade inte restaurangen till dom stĂ€ngde, vi var de sista gĂ€sterna pĂ„ plats sĂ„ trevligt hade vi det. Utsökta pizzor eller mat överlag, goda drinkar, efterrĂ€tter och bra priser. DessvĂ€rre blev det inga bilder pĂ„ efterrĂ€tten, men sĂ„ blir det ofta nĂ€r man har det trevligt glömmer bort tid och plats.  Älskar sĂ„na hĂ€r mysiga par kvĂ€llarna, sĂ€rkilt nĂ€r allt annat Ă€r perfekt bĂ„de restaurangen, maten och atmosfĂ€ren. 
 
SÄ mina vÀnner om ni Àlskar italiensk mat och planerar att besöka Warszawa inom kort framtid sÄ rekommenderar jag er att skriva upp detta stÀllet. 
 
 
FörrÀtt med tre olika oliver marinerade i vitlöksolja, örter och chili. 
 
 
 
FOOD: 
Pizzas: Santa Rita Pizza, Capricciosa pizza, Prosciutto e Salame pizza, Salame Picante pizza. Pastas: Pasta Parma e Tartufata, Pasta Pomodorini e Gamberetti.
 
DRINKS:
Aperol Spritz, Bellini, Limoncello Spritz, Zywiec tap öl, Pepsi, Iste, Rött vin 
 
 
 
 
 
 
Santa Rita Pizza
( Buffel mozzarella, proscuitto skinka, cocktail tomater, fÀrsk basilika)