Okej vänner är ni redo för andra delen av Warszawa genom min kameralins? 
 
 
 
Palac Cultury ( Kulturpalatset )
Varje dag gick vi förbi kulturpalatset som låg ett stenkast bort från vårt hotell. Så himla fint,
särkilt på kvällen när det lyser om den. 
 
 
 
 
Vår första kväll i Warszawa, vi landade strax lite över klockan nio på kvällen. Checkade in på hotellet och gav oss direkt ut på en runda i stan för att äta. 
 
 
 
Frukost på Bulk Bulk 
Vår första frukost i Warszawa blev på ett mysigt frukost / lunchställe med jätte god mat, fluffiga amerikanska pannkakor, äggröra, bagels och mycket mer. 
 
 
 
Åt skit goda pannkakor, med frukter, sirap och en god citronkräm. Himmelskt.
 
 
 
 
Grób Nieznanego Żołnierza. ( Den okände soldatens grav ) 
När mörket började falla stannade vi kvar för att se skiftbytet mellan soldaterna som sker varje timme. När det sedan blev mörkt blev det ännu mer stämningsfullt att se de fallna soldaternas låga lysa upp vintermörkret. En plats att tänka på dem som saknar en grav, men också en plats att tänka på polens historia och vad krig innebär för mänskligheten. Ett vackert monument för att hedra och minnas alla som miste livet under världskriget. Graven ligger på ett stort torg vid en vacker park och vaktas tjugofyra timmar dygnet runt av två soldater.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1a Januari, dagen efter nyår. Trött och frusen. 
 
 
 
Kallaste dagen under hela resan, 1a januari dagen efter nyår. Inte ens varm choklad och latte hjälpte denna dagen och efter ett tag var det dags att gå hem till hotellet. Det var nästan omöjligt att vara ute så kallt som det var ! 
 
 
 
Hotel Bristol. 
 
 
Vi gick väldigt väldigt mycket trots kylan... 
 
 
 
 
Godaste stenungsbakade pizzorna på Tutti Santi. Vi var tvungna att köa i nästan en timme för att få ett bord, otroligt populär ställe. 
 
 
 
 
 
 
Otroligt dö god mat på Beef N Pepper. 
 
 
Visst ni att Hermes finns numera i Warszawa också?