INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED BADSHOP.SE

 
Ett badrum precis i min smak..
 
 
Det Àr otroligt hur mycket ens stil och smak kan förÀndras genom Ären. Ibland undrar jag verkligen hur jag har tÀnkt och blir bara förskrÀckt av saker man har köpt och gillat. NÀr det kommer till inredning idag sÄ gillar jag det minimalistiska, det ska inte vara för mycket saker och gÀrna i mjuka toner och inga starka fÀrger. Det ska vara nÀtt och klotterfri, det gÀller Àven badrum. Jag drömmer om ett helt kaklat badrum i marmor med krom detaljer à la Bianca Ingrosso stil men det Àr bara att acceptera att det lÀr inte bli ett marmor badrum i dagslÀget utan lÀngre fram i framtiden. I vÄr nya lÀgenhet sÄ Àr det ingenting egentligen som Àr i renoveringsbehov eftersom vi flyttar till en nyproduktion sÄ allt Àr frÀscht och nytt.
 
Men om det Àr nÄgot jag absolut ska ha i mitt nya badrum sÄ Àr det en stor stilren spegelklÀdd badrumsskÄp med dubbla speglar pÄ framsidan, en sÄdan som jag kan öppna upp och se precis vart enda hudvÄrdsprodukt jag Àger. En perfekt kombination av max förvaring och snygg spegeleffekt ! Det Àr inte bara snyggt men Àven praktisk med mycket utrymme. Dessutom ser badrummet större och "luftigare" med ett spegelskÄp och det bÀsta av allt man ser inte vad som gömmer sig bakom stÀngda dörrar. 
 
 
JÀmfört med nÄgra Är sen sÄ har intresset  för spegelskÄp ökat och blivit mer populÀr , det finns i olika storlekar och designs. En del kommer med inbyggda ledljus pÄ sidan och andra med spotlights, allt beroende pÄ smak och behov. Badshop har ett stort utbud pÄ  spegelskÄp och precis allt för det perfekta badrummet. Ibland kan smÄ detaljer göra mycket i badrummet som en snygg spegelskÄp eller en enkel spegel, och det behöver inte heller kosta skjortan. Badshop har Àven kÀnda och pÄlitliga varumÀrken som Gustavbergs, Ifö och Hafa. SpegelskÄpen ni ser ovanför hittar ni just nu till fynd pris hos Badshop.se
 
 
 
InlÀgget Àr ett annons samarbete med Badshop.se.