INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED BYGGSHOP.SE

 
 
PÄ söndag firar vi vÄra Àlskade mammor. Under dessa udda tider har mÄnga av oss inte kunnat trÀffa eller umgÄs med vÄra mammor som vi normalt gör sÀrskilt om de Àr i riskzonen. Resultatet av att hÄlla vÄra distanser har det lett till att vÄra Àldre bland annat vÄra mammor spenderar all mer tid hemma vilket inte Àr sÄ roligt i lÀngden eller bra för psyket sÀrskilt om de bor ensamma. SÄ i Är tÀnkte jag förska ge bort en rolig morsdag present som hÄller henne sysselsatt men Àven kommer till anvÀndning utan att behöva utsÀtta sig.
 
För Àven om min mamma Àr en introvert sÄ har Àven hon kÀnt sig vÀldigt rastlös och instÀngd vid flera tillfÀlle. Det Àr dÄ hennes hobby och passion för vÀxter har hjÀlpt henne att tÀnka pÄ annat och hÄlla sig sysselsatt. Mamma har alltid haft "gröna fingrar" och Àlskar allt som Àr vÀxter och plantering. Och Àven om hon inte har en trÀdgÄrd sÄ har det aldrig hindrat henne frÄn att plantera eller odla vÀxter i mÀngder. SÄ hur roligt hade det inte varit att faktiskt överraska henne med en odlingsbÀnk eller kanske en kit med massor med olika frön? Oavsett sÄ vet jag att hon hade Àlskat det. Jag har Àven lÀst för lÀnge sedan att man mÄr bÀttre i sjÀlen nÀr man Àr bland vÀxter och grönt.
 
Hittade olika odlingsbĂ€nkar och andra saker till odling som kan tĂ€nkas behövas hos Byggshop. Nu finns det olika odlingsbĂ€nkar men en liten vitmĂ„lad pĂ„ ben hade varit perfekt för mamma, gĂ€rna en dĂ€r hon kan odla sina favoriter som sallad, basilika och persilja. SĂ„ har ni en mamma som Ă€lskar vĂ€xter och allt det dĂ€r sĂ„ kan en odlingsbĂ€nk vara nĂ„got roligt för henne eller en fin vĂ€xt. Det behöver inte vara nĂ„got stort. Även nĂ„got litet som olika frön av nĂ„got slag kanske gör just din mamma glad. ♄
 
 
InlÀgget Àr ett annons samarbete med Byggshop.se