â–Č
23 Sep kl. 18.11

DEODOCÂŽS INTIMPRODUKTER

* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 
 
Jag kan inte sluta hylla DeoDocs intimprodukter för dom Àr hur grymma som helst. Det tog mig ett tag innan jag sjÀlv hÀngde pÄ "trenden". Jag har bÄde lÀst och hört allt möjligt frÄn hyllningar till gnÀlltanter som sÀger "kan inte underliv fÄ lukta underliv?" jo visst men dÄ sÀger jag kan inte alla sjÀlva fÄ bestÀmma hur man vill att ens underliv ska lukta utan att bli kritiserad? Jag har sedan jag upprÀckte DeoDocs produkter hunnit gÄ igenom fyra burkar intimspray och tvÄ rakskum. NÀmen dessa Àr det bÀsta som hÀnt min kroppsvÄrds rutin. 
 
 
❝ Prisbelönade DeoDoc har en komplett produktserie för intimhygien som Ă€r skonsamma och anpassade till underlivets pH. Produkterna Ă€r utvecklade av tvĂ„ systrar (varav en Ă€r lĂ€kare) och startades dĂ„ systrarna tyckte att det behövdes bĂ€ttre och skonsammare intimhygienprodukter pĂ„ marknaden. Produkterna Ă€r tillverkade i samrĂ„d med Dr Gunvor Ekman Orderberg, professor i gynekologi med 50-Ă„rs klinisk erfarenhet. Alla produkter Ă€r 100% veganska, tillverkade i Sverige och har rĂ€tt pH-vĂ€rde för vulvan (pH 5). ❞
 

 
DEODOC DEOSPRAY INTIMATE FRESH COCONUT 
 
Deodocs intimspray i doften Fresh Coconut Àr min absluta favorit hitills. BÀsta som har uppfunnits utan tvekan. Precis som armhÄlan sÄ Àr faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma typ av svettkörtlar som finns under armhÄlan finns Àven i underlivet. Det Àr dÀrför inte konstigt att intimomrÄdet svettas. Perfekt för de som har varma ljumskar och vill kÀnna sig frÀsch. DeoDoc's intimspray fÄr fiffin att kÀnnas frÀsch och torr hela dagen. Sprayen har en mild och behaglig doft och anvÀnds endast pÄ det yttre delarna av fiffin, som ljumskar och venusberg och absolut inte inuti. Kan Àven anvÀndas under amhÄllan. Finns tillgÀnglig i tvÄ storlekar och andra dofter att vÀlja bland.
 
Finns att klicka hem hÀr: 
Mini | Full size 
 
 
 
 
 DEODOC SHAVING FOAM RAKSKUM 
 
Av alla rakskum jag prövat sÄ Àr den hÀr med handen pÄ hjÀrtat den bÀsta jag prövat.  Den Àr vÀldigt dryg och krÀmig sÄ en liten pump rÀcker lÄngt, och torkar inte ut. Den Äterfuktar och ger huden en silkeslen kÀnsla. Och sjÀlvklart kan du anvÀnda den vart du vill. Precis som intimsprayen Àr Àven denna mild och behaglig i doften. 
 
Finns att klicka hem hÀr: lÀnk 
 
 
 
 Alla produkter i detta inlÀgget Àr köpt med mina egna pengar om inget annat anges. *
BEAUTY
19 Sep kl. 21.29

ATT FLYTTA TILL ETT NYTT HEM

Det hĂ€r inlĂ€gget skulle egentigen ha kommit upp för flera veckor sen. Som ni vet sĂ„ har vi ju flyttat och trĂ„kigt nog sĂ„ har jag inte varit sĂ„ pepp sedan Richies bortgĂ„ng jag Ă€lskar ju annars inredning och allt det dĂ€r..  Hoppas dock pĂ„ att snart bli peppad ordentligt, vill sĂ„ gĂ€rna mĂ„ bra i sjĂ€len igen. Tiden gĂ„r verkligen snabbt nu, det gĂ„tt exakt 4,2 mĂ„nader sedan vi flyttade till stan. Jag trivs sĂ„ otroligt mycket i vĂ„rt nya hem, vi har en fantastiskt utsikt och precis allt Ă€r nybyggt, frĂ€scht och oanvĂ€nt. Man skulle kunna tro att det mesta Ă€r pĂ„ plats men jag försöker fortfarande fĂ„ ihop vĂ„rt hem. Även om jag Ă€r en sĂ„dan som gĂ€rna vill flytta in och fĂ„ allt snabbt pĂ„ plats sĂ„ har jag med Ă„ren lĂ€rt mig att jag gör inga bra val nĂ€r jag stressar fram saker. NĂ€r det kommer till inredning sĂ„ tycker jag att man ska ge det tid, leta, inspireras, och samla sĂ„ mycket info man kan. Det tar tid att bygga ett nytt hem och hitta dom dĂ€r smĂ„ detaljerna som gör det till just ditt hem.  I fredags anlĂ€nde vĂ„rt nya soffbord, sĂ„ sĂ„ himla fin.. Nej, det blev ingen soffbord i marmor jag ville ha det i början men Ă„ngra mig ganska snabbt. 

Det gÄr vÀldigt sakta framÄt just nu bÄde med att vÀlja ut ny inredning och slöa leveranser. Dessutom fÄr man rÀkna med lÀngre leveranstider och dylikt pga pandemin. Leveranstiderna just nu Àr absurt lÄnga med upp till fyra mÄnaders leveranstid. Helt galet men Àven förstÄeligt. 

VĂ„r nya soffa var en av de första möblerna pĂ„ plats och jag Ă€lskar den vi har fĂ„tt sĂ„ himla mycket beröm för den!! Är verkligen jĂ€tte nöjd. Även vĂ„ran nya sĂ€ng, sĂ€nggavel och matbord Ă€r pĂ„ plats. Min Walk in closet som jag drömt om i sĂ„ mĂ„nga Ă„r Ă€r nĂ€stan klar, har smĂ„ detaljer kvar som heltĂ€ckningsmatta och fĂ„tölj men skulle nog sĂ€ga att det Ă€r det enda rummet som i stort sett Ă€r fĂ€rdig. Vi har en del kvar att köpa sĂ„ bli inte förvĂ„nade om ni fĂ„r se massvis med inredning veckorna framöver.

Jag har faktiskt kastat och skÀnkt bort mer Àn vad jag trodde att jag skulle göra, vÄr nya hem har nÀmligen inte lika mycket förvaring som vÄr gamla. Vi har öppen planlösning vilket jag var skeptisk till i början men som jag nu Àlskar.  

Nedanför Àr nÄgra glimtar frÄn den senaste tiden, ni som följer mig pÄ IG har antagligen redan sett dessa. 

 

 
Mysiga dejt kvĂ€llar med mannen min. ♄
 
 
VÄr nya matplats. 
 
 
Haft myskvÀllar med ostbricka och god vin lite i mellan Ät. 
 
 
Köket. 
 
 
Min egna lilla oas!  
 
 
 
 
 En liten glimt av vÄr lÄnga tvbÀnk som vi har hela vÀgen lÀngst vÀggen. 
 
 
INTERIOR, LIFESTYLE