Det hĂ€r inlĂ€gget skulle egentigen ha kommit upp för flera veckor sen. Som ni vet sĂ„ har vi ju flyttat och trĂ„kigt nog sĂ„ har jag inte varit sĂ„ pepp sedan Richies bortgĂ„ng jag Ă€lskar ju annars inredning och allt det dĂ€r..  Hoppas dock pĂ„ att snart bli peppad ordentligt, vill sĂ„ gĂ€rna mĂ„ bra i sjĂ€len igen. Tiden gĂ„r verkligen snabbt nu, det gĂ„tt exakt 4,2 mĂ„nader sedan vi flyttade till stan. Jag trivs sĂ„ otroligt mycket i vĂ„rt nya hem, vi har en fantastiskt utsikt och precis allt Ă€r nybyggt, frĂ€scht och oanvĂ€nt. Man skulle kunna tro att det mesta Ă€r pĂ„ plats men jag försöker fortfarande fĂ„ ihop vĂ„rt hem. Även om jag Ă€r en sĂ„dan som gĂ€rna vill flytta in och fĂ„ allt snabbt pĂ„ plats sĂ„ har jag med Ă„ren lĂ€rt mig att jag gör inga bra val nĂ€r jag stressar fram saker. NĂ€r det kommer till inredning sĂ„ tycker jag att man ska ge det tid, leta, inspireras, och samla sĂ„ mycket info man kan. Det tar tid att bygga ett nytt hem och hitta dom dĂ€r smĂ„ detaljerna som gör det till just ditt hem.  I fredags anlĂ€nde vĂ„rt nya soffbord, sĂ„ sĂ„ himla fin.. Nej, det blev ingen soffbord i marmor jag ville ha det i början men Ă„ngra mig ganska snabbt. 

Det gÄr vÀldigt sakta framÄt just nu bÄde med att vÀlja ut ny inredning och slöa leveranser. Dessutom fÄr man rÀkna med lÀngre leveranstider och dylikt pga pandemin. Leveranstiderna just nu Àr absurt lÄnga med upp till fyra mÄnaders leveranstid. Helt galet men Àven förstÄeligt. 

VĂ„r nya soffa var en av de första möblerna pĂ„ plats och jag Ă€lskar den vi har fĂ„tt sĂ„ himla mycket beröm för den!! Är verkligen jĂ€tte nöjd. Även vĂ„ran nya sĂ€ng, sĂ€nggavel och matbord Ă€r pĂ„ plats. Min Walk in closet som jag drömt om i sĂ„ mĂ„nga Ă„r Ă€r nĂ€stan klar, har smĂ„ detaljer kvar som heltĂ€ckningsmatta och fĂ„tölj men skulle nog sĂ€ga att det Ă€r det enda rummet som i stort sett Ă€r fĂ€rdig. Vi har en del kvar att köpa sĂ„ bli inte förvĂ„nade om ni fĂ„r se massvis med inredning veckorna framöver.

Jag har faktiskt kastat och skÀnkt bort mer Àn vad jag trodde att jag skulle göra, vÄr nya hem har nÀmligen inte lika mycket förvaring som vÄr gamla. Vi har öppen planlösning vilket jag var skeptisk till i början men som jag nu Àlskar.  

Nedanför Àr nÄgra glimtar frÄn den senaste tiden, ni som följer mig pÄ IG har antagligen redan sett dessa. 

 

 
Mysiga dejt kvĂ€llar med mannen min. ♄
 
 
VÄr nya matplats. 
 
 
Haft myskvÀllar med ostbricka och god vin lite i mellan Ät. 
 
 
Köket. 
 
 
Min egna lilla oas!  
 
 
 
 
 En liten glimt av vÄr lÄnga tvbÀnk som vi har hela vÀgen lÀngst vÀggen.