* INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS
 
 
 
 
Jag kan inte sluta hylla DeoDocs intimprodukter för dom Àr hur grymma som helst. Det tog mig ett tag innan jag sjÀlv hÀngde pÄ "trenden". Jag har bÄde lÀst och hört allt möjligt frÄn hyllningar till gnÀlltanter som sÀger "kan inte underliv fÄ lukta underliv?" jo visst men dÄ sÀger jag kan inte alla sjÀlva fÄ bestÀmma hur man vill att ens underliv ska lukta utan att bli kritiserad? Jag har sedan jag upprÀckte DeoDocs produkter hunnit gÄ igenom fyra burkar intimspray och tvÄ rakskum. NÀmen dessa Àr det bÀsta som hÀnt min kroppsvÄrds rutin. 
 
 
❝ Prisbelönade DeoDoc har en komplett produktserie för intimhygien som Ă€r skonsamma och anpassade till underlivets pH. Produkterna Ă€r utvecklade av tvĂ„ systrar (varav en Ă€r lĂ€kare) och startades dĂ„ systrarna tyckte att det behövdes bĂ€ttre och skonsammare intimhygienprodukter pĂ„ marknaden. Produkterna Ă€r tillverkade i samrĂ„d med Dr Gunvor Ekman Orderberg, professor i gynekologi med 50-Ă„rs klinisk erfarenhet. Alla produkter Ă€r 100% veganska, tillverkade i Sverige och har rĂ€tt pH-vĂ€rde för vulvan (pH 5). ❞
 

 
DEODOC DEOSPRAY INTIMATE FRESH COCONUT 
 
Deodocs intimspray i doften Fresh Coconut Àr min absluta favorit hitills. BÀsta som har uppfunnits utan tvekan. Precis som armhÄlan sÄ Àr faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma typ av svettkörtlar som finns under armhÄlan finns Àven i underlivet. Det Àr dÀrför inte konstigt att intimomrÄdet svettas. Perfekt för de som har varma ljumskar och vill kÀnna sig frÀsch. DeoDoc's intimspray fÄr fiffin att kÀnnas frÀsch och torr hela dagen. Sprayen har en mild och behaglig doft och anvÀnds endast pÄ det yttre delarna av fiffin, som ljumskar och venusberg och absolut inte inuti. Kan Àven anvÀndas under amhÄllan. Finns tillgÀnglig i tvÄ storlekar och andra dofter att vÀlja bland.
 
Finns att klicka hem hÀr: 
Mini | Full size 
 
 
 
 
 DEODOC SHAVING FOAM RAKSKUM 
 
Av alla rakskum jag prövat sÄ Àr den hÀr med handen pÄ hjÀrtat den bÀsta jag prövat.  Den Àr vÀldigt dryg och krÀmig sÄ en liten pump rÀcker lÄngt, och torkar inte ut. Den Äterfuktar och ger huden en silkeslen kÀnsla. Och sjÀlvklart kan du anvÀnda den vart du vill. Precis som intimsprayen Àr Àven denna mild och behaglig i doften. 
 
Finns att klicka hem hÀr: lÀnk 
 
 
 
 Alla produkter i detta inlÀgget Àr köpt med mina egna pengar om inget annat anges. *