2020, kommer för alltid varit ett år jag sent kommer glömma.
ett år som gav mig en enorm sorg men även skänkte mig lycka. 
 
sist vi talades vid var förra året och jag tror att det är utan tvekan det längsta som jag någonsin har varit borta från bloggen. Det har hänt så mycket dom senaste månaderna, och utan att jag lagt märke så har dagarna, veckorna och månaderna flugit förbi och nu sitter vi här i början av juni...och det är ÄNTLIGEN SOMMAR. Jag hoppas att ni alla mår bra och att livet inte har varit allt för hård mot er, vet att allt för många har det tuff. 2021 har varit en dålig kopia av 2020 som dessvärre inte har varit så mycket bättre. Visserligen ska man inte klaga utan vara hyfsat tacksam att man lever, då så många andra har det betydligt värre. 
 
Det är heller ingen hemlighet att jag precis som många andra har lidit av psykisk ohälsa. Depression är ingen vacker plats att hamna på särskilt om det inte är under kontroll. Ett år har redan gått sedan vi flyttade in i vår nya lägenhet, tänk att vi hann flytta precis när pandemin höll på att bryta ut i våran land. Även ett år har passerat sedan min Richies bortgång, men märkligt nog känns det som evigheter sedan. 
 
 
hur mår jag då ? Jag är fortfarande sjukskriven men jobbar deltid och driver även vid sidan om våran företag tillsammans med mannen min, jobbet har nog varit min räddning under dessa mörka tider för mig.  Jag kämpar fortfarande med att finna orken till att göra saker, men gör enbart saker som får mig att må bra som att umgås med min systerson, han har varit mitt lyckorpiller sedan dagen han föddes. Han har gett mig precis det jag behövde glädje, ljus och kärlek. Älskar honom som om han hade kommit ur min egen livmoder. Dör för den lilla människan.. Han är så liten men han vet inte hur mycket han har hjälpt mig.
 
Jag har egentligen skrivit på det här inlägget i veckor men aldrig hunnit klart den..så jag tänkte att jag faktiskt skulle kika in här nu när jag faktiskt har lite semester. Tar ett glas vin innan läggdags och lyssnar på en ny favorit - Sech, älskar hans musik.  Musik är fan det bästa som har hänt människan, det har varit som terapi för mig där jag har kunnat koppla bort i ett par timmar när jag har mått som mest lågt. Det i sammband med en massa doftljus, min besatthet för doftljus har  nämligen nått en helt annan nivå, eller vackra ljus överlag jag kan inte motstå dom. Har även börjat skriva dagbok igen vilket jag inte har gjort på åratal, men det hjälper så otroligt mycket och ger mig sinnesro framförallt. 
 
Nej, nu är det sent och jag ska hoppa i säng för imorgon åker vi på en liten staycation och vi ska upp så tidigt som vid 4. Ska bli så himla mysigt att få semestra på hemmaplan igen. 
 
Vi hörs när jag är tillbaka igen, ta hand om er. ♥
 
 
 
 
 
 Några glimtar av den senaste tiden.