INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED BADSHOP.SE

 
Ett badrum precis i min smak..
 
 
Det är otroligt hur mycket ens stil och smak kan förändras genom åren. Ibland undrar jag verkligen hur jag har tänkt och blir bara förskräckt av saker man har köpt och gillat. När det kommer till inredning idag så gillar jag det minimalistiska, det ska inte vara för mycket saker och gärna i mjuka toner och inga starka färger. Det ska vara nätt och klotterfri, det gäller även badrum. Jag drömmer om ett helt kaklat badrum i marmor med krom detaljer à la Bianca Ingrosso stil men det är bara att acceptera att det lär inte bli ett marmor badrum i dagsläget utan längre fram i framtiden. I vår nya lägenhet så är det ingenting egentligen som är i renoveringsbehov eftersom vi flyttar till en nyproduktion så allt är fräscht och nytt.
 
Men om det är något jag absolut ska ha i mitt nya badrum så är det en stor stilren spegelklädd badrumsskåp med dubbla speglar på framsidan, en sådan som jag kan öppna upp och se precis vart enda hudvårdsprodukt jag äger. En perfekt kombination av max förvaring och snygg spegeleffekt ! Det är inte bara snyggt men även praktisk med mycket utrymme. Dessutom ser badrummet större och "luftigare" med ett spegelskåp och det bästa av allt man ser inte vad som gömmer sig bakom stängda dörrar. 
 
 
Jämfört med några år sen så har intresset  för spegelskåp ökat och blivit mer populär , det finns i olika storlekar och designs. En del kommer med inbyggda ledljus på sidan och andra med spotlights, allt beroende på smak och behov. Badshop har ett stort utbud på  spegelskåp och precis allt för det perfekta badrummet. Ibland kan små detaljer göra mycket i badrummet som en snygg spegelskåp eller en enkel spegel, och det behöver inte heller kosta skjortan. Badshop har även kända och pålitliga varumärken som Gustavbergs, Ifö och Hafa. Spegelskåpen ni ser ovanför hittar ni just nu till fynd pris hos Badshop.se
 
 
 
Inlägget är ett annons samarbete med Badshop.se.